Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Husköp i blindo programledare

Husköp i blindo – Programledarna som skapar drömhem

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
12 april 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
12 april 2022

Viaplays nya realityserie

Skulle du våga köpa ett hus utan att ha sett det innan? Och lägga ett av ditt livs största beslut i någon annans händer? Här är progamledarna i Husköp i blindo.

Husköp i blindo är en ny svensk realityserie med premiär på Viaplay under 2023. Programledare för den nya satsningen är Carin da Silva. Vid sin sida har hon inredningsproffset Lena Nyholm och en av Sveriges främsta experter inom fastighetsaffärer, Sebastian Stojanovic.

Inspelningarna för Husköp i blindo är i full gång runt om i Sverige. Programmet är baserat på det danska succéprogrammet Buying Blind Denmark som visats på Viaplay i Danmark. I programmet lägger deltagarna helt över ansvaret till programmets experter att hitta det perfekta drömhemmet. Deltagarna skriver över en fullmakt på en fastighetsexpert, en byggare och en inredningsarkitekt för att köpa, bygga och renovera. När deltagarna köpt huset blir de transporterade dit med ögonbindel – för att titta på det nyköpta huset och ta emot nyckeln till sitt nya hem. De får även huset renoverat och iordningställt av programmets experter.

Nya realityserien Husköp i blindo
Foto: Viaplay

Den helt nya svenska versionen programleds av Carin da Silva som till sin hjälp har inredningsexperten Lena Nyholm och en av Sveriges främsta inom fastighetsaffärer, Sebastian Stojanovic.

– Det är väldigt roligt att få göra ett sådant program som jag själv älskar att titta på. Tittarna kan förvänta sig en berg- och dalbana av känslor från deltagrna. Det börjar med förväntan som leder till nervositet som går över i panik som förhoppningsvis avslutar med ren och skär lycka, säger Carin da Silva, programledare för Husköp i Blindo.

Husköp i blindo programledare. Linus Hallsénius/Viaplay
Sebastian Stojanovic, Carin da Silva och Lena Nyholm. Foto: Linus Hallsénius/Viaplay

Om Carin da Silva

Carin da Silva har ett gediget CV där hon bland annat varit dansare i Let's Dance, hallåa och programledare för både flertalet TV- och radioprogram samt driver podden Våra sanningar med Vivi & Carin.

Om Lena Nylholm

Lena Nyholm är en av de främsta i landet inom inredningsbranschen. Hon har bland annat jobbat med inredningen i stora tv-produktioner såsom Så mycket bättre och medverkat som expert i Nyhetsmorgon. Vid sidan av det driver hon designbyrån Merry Monday där hon är en väl anlitad inredningsexpert som hjälper företag och privatpersoner.

Om Sebastian Stojanovic

Sebastian Stojanovic har av den ledande och branschneutrala tidningen MäklarVärlden utsetts till en av Sveriges främsta toppmäklare. Han har även blivit utnämnd till landets mest rekommenderade mäklare. Till vardags driver han mäklarfirman Ny vy Mäklare i Göteborg.

Hus i blindo kommer att visas på Viaplay under 2023.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL