Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Heder säsong 3 – detta vet vi

Heder säsong 3 – detta vet vi

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
25 april 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
25 april 2021

Blir det en tredje säsong av Heder?

Den andra säsongen av Viaplay-originalet Heder har knappt hunnit landa på streamingtjänsten, men redan nu är seriens inbitna fans nyfikna på om de kan vänta sig ytterligare en säsong. Filmtopp delar med sig av vad vi vet.

Efter en framgångsrik första säsong som kom ut 2019, är “Heder” tillbaka med en andra säsong. 

Den nya säsongen består av åtta avsnitt, som alla finns tillgängliga på Viaplay från och med den 25 april. 

I säsong två får vi fortsatt följa kvartetten Nour (Alexandra Rapaport), Elin (Julia Dufvenius), Karin (Eva Röse) och Janni (Anja Lundqvist). Handlingen i den andra säsongen kretsar huvudsakligen kring en serievåldtäktsman som riktar in sig på klienter hos advokatfirman Heder. 

Fördelen med att samtliga avsnitt släpps på samma dag är att man som tittare kan beta av dem på löpande band. Nackdelen är att underhållningen tar slut mycket snabbare, och givetvis blir man sugen på mer. 

Så, frågan är – kommer det en säsong tre av “Heder”?

 

När kommer säsong 3 av Heder?

Heder.
Foto: Viaplay.

NENT Group har ännu inte bekräftat en tredje säsong av “Heder”, men i dagsläget ser det definitivt positivt ut för den som hoppas på fler avsnitt. 

Den som har hunnit se hela den andra säsongen är väl medveten om att det finns ytterligare spår att utforska i serien, vilket indikerar att det åtminstone finns planer från skaparnas sida att ta Heder vidare i nya riktningar. 

NENT Group har inte heller hållit det hemligt att serien var en stor framgång för dem under dess första säsong, så om den andra säsongen lyckas nå samma höjder kan vi garantera att det åtminstone kommer att finnas en vilja om att producera fler avsnitt. 

När en eventuell säsong tre kan komma att få premiär är svårt att sia om. Det gick ungefär 18 månader mellan det att sista avsnittet från säsong ett släpptes och det att säsong två hade sin premiär. Det är ett relativt långt uppehåll, men med tanke på pandemins påverkan är detta inte så konstigt. 

Blir det så att ytterligare en säsong kommer att produceras så är det troligaste prognosen att den i så fall landar omkring ett år framåt i tiden, med andra ord under våren 2022.

MER LÄSNING: Viaplay storsatsar på true crime