Fredrik Ljungberg får egen talkshow på Viaplay – premiär redan idag

Fredrik Ljungberg får egen talkshow på Viaplay – premiär redan idag

  • Viaplay
Filmtopp
20 oktober 2023 kl. 09:10

"Freddie Ljungberg's Unseen"

Viaplay meddelar att de släpper en talkshow-serie med Fredrik Ljungberg. Premiären av "Freddie Ljungberg's Unseen" kommer ut klockan 12:00.

I ett pressmeddelande som Filmtopp har fått ta del av meddelar Viaplay att deras fotbollsexpert Fredrik Ljungberg leder den nya talkshow-serien Freddie Ljungberg's UnseenVarje vecka tar han med tittarna på en resa in i fotbollens värld, i jakten på att avslöja Premier Leagues hemligheter. Gäst i premiärprogrammet är den legendariske tränaren Roy Hodgson

– Jag ser verkligen framemot att lansera denna talkshow med Viaplay. Jag har alltid gillat utmaningar i livet och att inte leva i en komfortzon, och jag vet att den här talkshowen kommer utmana mig. Det kommer bli fantastiskt att få prata med så många intressanta personer inom sporten och höra vad de har att säga, säger Fredrik Ljungberg. 

Freddie Ljungberg's Unseen kommer varje avsnitt ha ett huvudtema där Fredrik Ljungberg delar med sig av sin unika synvinkel på spelare och tränare, med hjälp av intressanta gäster inom och utanför fotbollens värld. Med sin gedigna bakgrund som fotbollsproffs i Premier League och svenska landslaget samt nuvarande karriär som expertkommentator för Viaplays fotbollssändningar bidrar han med en bred kunskap.

Fredrik Ljungberg får egen talkshow på Viaplay – premiär redan idag
Roy Hodgson gästar "Freddie Ljungberg's Unseen". Foto: Viaplay.

"Målet är att visa fansen saker som de inte ser i den dagliga bevakningen"

Intervjuprogrammet tar upp nya detaljer, upptäckter och samtalsämnen som fotbollsfansen tidigare inte haft tillgång till. Ljungberg kommer träffa allt ifrån VD:ar, tränare och spelare till analytiker eller psykologer. Allt för att skapa en unik show med ett annorlunda perspektiv och där avslöjandet av Premier Leagues hemligheter står högt på agendan. 

– Jag försöker se fotbollsvärlden ur ett annat perspektiv, och betrakta den genom personer med direkt insyn i den. Jag har blivit intervjuad hundratals gånger under min karriär, men det finns aspekter av fotbollen som jag aldrig blivit tillfrågad om. Målet är att visa fansen saker som de inte ser i den dagliga bevakningen av fotbollen. Jag kommer att gräva i både spelares, tränares och andra människors kunskap om sporten för att visa det osedda, säger Fredrik Ljungberg.

"Freddie Ljungberg's Unseen" har premiär idag, fredag den 20 oktober exklusivt på Viaplay.

NÄSTA ARTIKEL