Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Första teasern till thrillern Max Anger – With One Eye Open

Första teasern till thrillern Max Anger – With One Eye Open

  • Viaplay
Matilda Lindblom | Nyhet
18 maj 2021
Matilda Lindblom | Nyhet
18 maj 2021

Se den första teasern till Max Anger här .

Max Anger – With One Eye Open har premiär den 6 juni på Viaplay med Adam Lundgren och Evin Ahmad i huvudrollerna som Max och Pashie.

Max Anger - With One Eye Open består av åtta avsnitt som alla släpps samtidigt på Viaplay den 6 juni. Serien handlar om Max Anger som lever ett lugnt liv med sitt jobb på svenska konsultbolaget Vektor, men hans förhållande med den ryska Pashie leder snart till ett kaosartat liv istället. Max börjar misstänka att hans nya flickvän är en rysk spion innan hon plötsligt försvinner och han gör allt för att hitta henne. 

Utöver Adam Lundgren som spelar titelrollen Max Anger och Evin Ahmad som spelar ryska kollegan och flickvännen Pashie är några andra medverkande de svenska skådespelarna Johan Rheborg och Linus Wahlgren. Samt introduceras ett stjärnskott från Litauen vid namn Leva Andrejevaité.  

Författaren av serien Mikael Newihl fascineras av tanken på att en enda tidpunkt kan forma framtiden och samhället för flera generationer framöver vilket är en av de stora handlingspunkterna i serien. 

VIDARE LÄSNING:

Nytt på Viaplay i maj 2021

NÄSTA ARTIKEL