Förhöret säsong 4 – Detta vet vi

Förhöret säsong 4 – Detta vet vi

  • Viaplay
Filmtopp
Uppdaterad 20 mars 2023 kl. 21:13 | Publicerad 19 mars 2023 kl. 23:00

Tveksamt att vi får en till säsong

Efter en emotionellt dränerande final är det läge att hålla tummarna för en fortsättning på Viaplays dramaserie. Vad är statusen på "Förhöret" säsong 4?

I de två föregående säsongerna försökte Bjørn och Susanne att hitta svaret på varför de tvingades begrava sin dotter. I tredje säsongen tas den slutgiltiga sanningen äntligen fram i ljuset. Efter det sista avsnittet vill tittarna veta, kommer vi att få se Förhöret säsong 4? Om du är en av de som håller tummarna är vi rädda att det finns en stor risk för besvikelse. Viaplay har nämligen tryckt på att den tredje säsongen är den sista.

Förhöret säsong 4 – Detta vet vi
Foto: Viaplay.

Vi räknar inte med Förhöret säsong 4

Det råder inga tvivel om att Förhöret har en spännande form – en grundidé – som dessutom är väldigt smart. Men kanske finns det ett bäst före-datum på en så pass konceptuell idé. Så verkar fallet vara om vi får tro på Viaplay som kommunicerat ut att det här var den tredje och avslutande säsongen som knyter ihop en trilogi. I ett pressmeddelande beskriver streamingtjänsten den tredje säsongen som en grand finale: 

– Under åtta intensiva konfrontationer står Holger Lang ansikte mot ansikte med familj, vänner och fiender i jakten på sanningen – en hisnande och känslosvallande resa som kulminerar i avslöjandet av vem som står bakom allt.

Nej, som saker och ting verkar finns det inga planer på en fjärde säsong av Förhöret. Man ska förstås aldrig säga aldrig: serien är fortfarande väldigt populär. Kanske kan den tänkas komma tillbaka med nya snåriga fall längre fram. Det skulle säkerligen uppskattas av tittarna som följt serien genom sina tre säsonger.

Filmtopp håller dig uppdaterad om det skulle dyka upp något kring "Förhöret" säsong 4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL