Filmtopp på premiären av Thunder in my heart säsong 2

VIDEO: Filmtopp på galapremiären av Thunder in my heart säsong 2

  • Viaplay
Filmtopp
21 april 2023 kl. 17:04

Se händelserna från kvällen

I tisdags höll Viaplay i galapremiären för "Thunder in my heart" säsong 2. Se Filmtopps exklusiva sammandrag av eventet.

Filmtopp befann sig på plats för att bevaka galapremiären för Thunder in my heart säsong 2 på Indio Studios vid Hornstull i Stockholm. Det var pigg stämning när Viaplay och seriens stjärnor befann sig på plats för att ta emot lika glada som förväntansfulla gäster.

Innan tre avsnitt premiärvisades fick vi se seriens skapare Amy Deasismont uppe på scen och leda oss genom vad tittarna kan förvänta sig av den nya säsongen. Likaså dök det heta bandet Dina Ögon upp för att ge publiken en exklusiv spelning.

Se svepet från premiären av "Thunder in my heart" säsong 2 här:

Om Thunder in my heart säsong 2

Den andra säsongen av Thunder in my heart tar vid ett år efter första säsongens slut som lämnade tittarna med flera frågetecken. Vännerna Sam (Alexander Abdallah), Antonia (Julia Lyskova) och Sigrid, "Sigge", (Amy Deasismont) mognar i olika takt. Antonia och Janice (Malin Persson) är mer förälskade än någonsin och Sam har flyttat ihop med sin nya flickvän Louise (Maia Hansson Bergqvist). Sigge känner sig som det femte hjulet och måste hantera det faktum att hon sumpat det med Sam, eller har hon verkligen det? Dessutom har Sigge blivit inneboende hos Agnetha (Christina Schollin) och alla hennes kaniner.

– Det känns så himla kul och stort för mig att säsong två snart är här. Även denna säsong har varit en lång och intensiv kreativ resa. Fortsättningen av historien har omfamnats av och berättas med hjälp av ett gäng otroliga människor som verkligen gett allt för karaktärerna och storyn. Nu hoppar vi fram i tiden så att alla som vill får fortsätta dyka in i den värld som vi tillsammans har skapat, säger Amy Deasismont.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL