Heder säsong 3 se trailern

EXTRA: Se trailern till Heder säsong 3

  • Viaplay
Filmtopp
08 september 2022 kl. 11:09

Attentat riktat mot kvinnor

Alexandra Rapaport, Eva Röse, Anja Lundqvist och Julia Dufvenius är tillbaka med en tredje säsong av thrillerserien Heder. Inför premiären på Viaplay släpps den officiella trailern, som visar några av de dramatiska sekvenser som skakar om från första stund.

Alexandra Rapaport
Alexandra Rapaport. Foto: Johnny Wohlin / Viaplay

Om en vecka är Viaplays succéserie Heder tillbaka med en tredje säsong där Alexandra Rapaport, Eva Röse, Anja Lundqvist och Julia Dufvenius spelar huvudrollerna. Det blir den starkaste säsongen hittills med sitt övergripande tema mäns våld mot kvinnor och kampen för upprättelse. De fyra spelar Janni, Nour, Karin och Elin på advokatbyrån Heder, som ställs inför sitt svåraste fall någonsin när ett evenemang för kvinnor blir måltavla för en terrorattack utförd av medlemmar ur incel-rörelsen. Janni (Anja Lundqvist) är en av deltagarna och blir vittne till de fruktansvärda scener som utspelar sig på platsen.

Anja Lundqvist
Anja Lundqvist. Foto: Johnny Wohlin / Viaplay

– Terrorattentatet som det hela inleds med ligger tyvärr i tiden och vi ville visa på det fenomenet som det senaste 20 åren blivit vardag och hur det kan påverka kvinnor som grupp, säger Anja Lundqvist.

Julia Dufvenius
Julia Dufvenius. Foto: Johnny Wohlin / Viaplay

Nu släpps den officiella trailern och postern för den tredje säsongen av Heder som har premiär på Viaplay den 12 september. På premiärdagen släpps två av sex avsnitt och efterföljande måndagar ett avsnitt i taget. Förutom att spela huvudrollerna har Alexandra Rapaport, Anja Lundqvist, Eva Röse och Julia Dufvenius även varit med i utvecklingen av thrillerserien och är exekutiva producenter.

– Jag känner ett stort ansvar för hur vi skildrar kvinnors utsatthet. Det är också det som särskiljer denna serie från andra, säger Julia Dufvenius.

Eva Röse
Eva Röse. Foto: Johnny Wohlin / Viaplay

Se trailern till Heder säsong 3:

I övriga roller ser vi Kardo Razzazi, Jakob Eklund, Christoffer Wollter, Maria Nohra, Björn Kjellman, Iben Hjejle, Lars Ranthe med flera.

Den tredje säsongen av Heder har exklusiv premiär på Viaplay den 12 september och består av sex avsnitt.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL