EXKLUSIVT: Se actionscen spelas in till Thunder in my heart säsong 2

EXKLUSIVT: Se actionscen spelas in till Thunder in my heart säsong 2

  • Viaplay
Filmtopp
17 april 2023 kl. 18:04

Filmtopp på plats under inspelningen

Filmtopp fick äran att besöka inspelningen av "Thunder in my heart" säsong 2 som har premiär på Viaplay den 23 april. Se vårt filmade reportage med stjärnorna Amy Deasismont och Alexander Abdallah.

Den 23 april är det premiär för den andra säsongen av Viaplays succéserie Thunder in my heart som skapats av Amy Deasismont, som även regisserar och spelar huvudrollen. Filmtopp fick det stora nöjet att besöka inspelningen av en för serien helt unik actionscen med en av huvudkaraktärerna Sam, spelad av Alexander Abdallah.

När den andra säsongen av serien kickar igång får vi följer Sam, Antonia och Sigrid ett år efter händelserna i den första. För Sigrids del lämnas hon i utanförskap där hon ältar sådant som hänt i hennes förflutna. Efter att ha avslutat relationen med sin pappa Stefan ställs hon inför ännu svårare beslut när hans försök att kontrollera lillebror Benjamin får katastrofala konsekvenser. I rollerna återser vi Amy Deasismont, Alexander Abdallah, Julia Lyskova Juhlin, Gustaf Hammarsten och Helen Sjöholm med flera.

Alexander Abdallah i seriens första actionscen

När Filmtopp gjorde ett nedslag på en av inspelningsdagarna i höstas var det dock inte den typen av drama som vi är vana vid att se i serien som stod i fokus. Då spelades det nämligen in en actionscen. I reportaget får du en glimt av scenen som säkerligen kommer att knocka tittarna med förvåning, samt intervjuer med producenten Anna-Klara Carlsten, Amy Deasismont och Alexander Abdallah.

Se Filmtopps exklusiva bakom kulisserna-reportage här:

"Thunder in my heart" säsong 2 landar på Viaplay den 23 april.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL