Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Erik Niva och Bojan ställda när studion kapas av valar: "Vad händer?"

Erik Niva och Bojan ställda när Europa League-studion kapas av valar: "Vad händer?"

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
31 maj 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
31 maj 2023

Experterna inte beredda när trailern till The Swarm dyker upp

Under sändningen av Europa League-finalen blir det märklig stämning i studion när trailern till Viaplays originalserie "The Swarm" dyker upp. "Vad händer här?", säger Bojan Djordjic som reagerar på de ylande valar vi kan höra i produktionen. Erik Niva vill istället inte kommentera inslaget.

Viaplay är inte bara kända för sina stora satsningar på filmer och serier, utan även för deras dedikerade sportsändningar. Men sällan får vi se de två delarna av streamingtjänsten gå in i varandra. Under sändningen av Europa League-finalen mellan Roma och Sevilla blir det därför märklig stämning i studion när ylande valar från Viaplays nya dramaserie The Swarm börjar höras i studion.

Erik Niva och Bojan ställda när studion kapas av valar: "Vad händer?"
Foto: Viaplay.

Erik Niva och Bojan ställda när studion kapas av valar: "Vad händer?"

I år har Viaplay rättigheterna till den europeiska fotbollscupen Europa League där vinnaren av finalen förtjänar sin plats i Champions League. Med mycket i potten är det stor fokus på matchen. I halvtid får vi se den analyserande studion, som den här gången leds av Niklas Jihde, bli makabert avbruten av ylande valar. I samband med det dyker de smygande havsdjuren – som reklam för nya serien The Swarm – upp på storbilden bakom programledaren och hans två experter Bojan Djordjic och Erik Niva. Medan de båda undrar vad som pågår blir Djordjic extra ställd. 

– Vad händer här?, säger Bojan Djordjic som ser sig omkring.

– Jag kommenterar inte såna saker, säger Erik Niva och garvar åt det hela. 

Niklas Jihde kompletterar det oväntade reklaminslaget med en uppmaning till tittarna att se The Swarm. Bojan som då förstår vad det hela handlar om fyller på med en fotbollsreferens:

– Jag trodde det var Mourinho (Romas tränare) som var den stora fisken som käkar alla titlar som finns i Europa. 

Efter det något hackiga ögonblicket i studion visas en snutt av trailern till serien innan sändningen återgår till att fokusera på matchen som ska kliva in i andra halvlek.

I den internationella satsningen "The Swarm" som nu finns att streama på Viaplay står mänskligheten inför ett hot från en okänd intelligens i havet. Huvudrollen spelas av Alexander Karim, känd från bland annat "Advokaten" och "Glaciär".

NÄSTA ARTIKEL