Där kräftorna sjunger leder biotoppen – här är hela listan

Efterlängtad streamingpremiär för Där kräftorna sjunger – Viaplay

  • Viaplay
Sofie Landgren
20 april 2023 kl. 16:04
ANNONS
ANNONS

Från roman till biosuccé – och streamingsuccé?

"Där kräftorna sjunger" är en dramafilm baserad på romanen med samma titel, skriven av den amerikanska författaren Delia Owens. Under 2022 blev den en av årets mest sedda filmer på bio och nu kommer den äntligen till Viaplay.

 filmen Där kräftorna sjunger
Foto: Sony Pictures Motion Picture Group.

Streamingpremiär för Där kräftorna sjunger på Viaplay

Kya är en övergiven flicka som har uppfostrat sig själv i träskmarkerna i North Carolina, USA. I flera år går rykten i Barkley Cove om "Träskflickan", vilket gör att den intelligenta och rådiga Kya isoleras från resten av samhället. På väg in i vuxenlivet dras hon till två unga män från stan och upptäcker en ny och spännande värld. Men när en av männen hittas död blir hon genast utpekad som huvudmisstänkt. Ju mer som kommer fram om fallet, desto oklarare blir det vad som egentligen har hänt – och de många hemligheter som har gömts i träsket hotas att avslöjas.

Där kräftorna sjunger
Foto: Sony Pictures Motion Picture Group.

Ett två timmar gripande långt drama

"Där kräftorna sjunger" har gått från att vara en bästsäljande roman med ett fängslande mysterium till en lika gripande biosuccé. Missa inte historien om den unga kvinnan Kya som växte upp i kärren i den djupa amerikanska södern och hur hon blir misstänkt för mordet på en man som hon en gång hade en kärleksrelation till.

"Där kräftorna sjunger" kommer till Viaplay fredagen den 21 april.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL