Outlander säsong 6 – det här vet vi

Efterlängtad premiär för Outlander (säsong 7) på Viaplay

  • Viaplay
Sofie Landgren
16 juni 2023 kl. 18:00

Äventyrlig romantik i högsta klass

Den brittiska fältsköterskan Claire Randall separeras plötsligt från sin make och förflyttas till Skottland år 1743 av krafter hon inte kan förstå. Hon tvingas gifta sig med en fredlös högländare, förälskar sig och slits snart mellan två män från helt olika tidsåldrar. Och plötsligt står både hennes liv och hjärta på spel. Nu är det dags för efterlängtade säsong 7 av "Outlander" på Viaplay.

Premiär för Outlander säsong 7 på Viaplay
Foto: Sony Pictures Television Inc, Starz Entertainment.

Efterlängtad premiär för Outlander (säsong 7) på Viaplay

Under den föregående, sjätte säsongen av Outlander fick tittarna följa Claire och Jamie under sin kamp för att skydda dem de älskar, samtidigt som de navigerades i livets prövningar och vedermödor i det koloniala Amerika.

I den sjunde säsongen är Jamie, Claire och deras familj fångade i en framväxande nations våldsamma födelsevärk när arméer marscherar till krig och brittiska institutioner faller samman inför väpnat uppror. För att skydda det de har byggt måste familjen Fraser navigera i farorna med revolutionskriget och lära sig att ibland måste du lämna det du älskar bakom dig för att kunna försvara det.

När konflikten drar dem ut från North Carolina och in i hjärtat av denna kamp för självständighet, ställs Jamie, Claire, Brianna och Roger inför omöjliga beslut som har potential att slita isär deras familj.

Premiär för Outlander säsong 7 på Viaplay
Foto: Sony Pictures Television Inc, Starz Entertainment.

En spännande start på säsongen

I premiäravsnittet av säsong 7 anländer Jamie till Wilmington och upptäcker att staden är i kaos efter att rebeller har stormat ett närliggande brittiskt fort. Samtidigt blir Claire bortförd för att behandla en viktig patient.

Missa inte premiären av Outlander (säsong 7) på Viaplay den 17 juni.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL