Delete Me säsong 2

Delete Me säsong 3 – Detta vet vi

  • Viaplay
Filmtopp
Uppdaterad kl. 16:48 | Publicerad 27 april 2023 kl. 06:00

Återvänder Viaplays nordiska ungdomsdrama?

Nu finns den andra säsongen av ungdomsdramat att streama på Viaplay. Har du redan betat av alla avsnitt och undrar hur det ser ut med "Delete Me" säsong 3? Här är allt vi vet.

Efter en prisad och högst populär första säsong är den andra säsongen av Viaplays nordiska ungdomsdrama ute för binge-tittning. Har du sett alla avsnitt och undrar hur det ser ut med Delete Me säsong 3? Då är du säkerligen inte ensam. 

I dagsläget finns det väldigt sparsmakat med information om ytterligare avsnitt. Viaplay har inte bekräftat att de gör en tredje säsong av Delete Me, så i dagsläget får vi nöja oss med att spekulera och väga oddsen. 

Delete Me säsong 3 – detta vet vi
Foto: Viaplay.

Mycket talar för Delete Me säsong 3

Bara för att Viaplay ännu inte gått ut med att de gör en fortsättning behöver det inte betyda att den ej blir av. Det finns mycket som talar för att de faktiskt kommer beställa ytterligare säsonger. Utan att avslöja för mycket slutar den andra säsongen med en cliffhanger som heter duga, vilket naturligtvis är en stark indikator på att de tänker producera fler avsnitt.

Vidare finns det ett stort engagemang bland skaparna, som brinner för att berätta om seriens lika viktiga som aktuella beröringspunkter. En av de mest viktiga för dem att belysa är den om ungdomar som säljer nakenbilder på nätet. 

– Jag har verkligen bekantat mig med den här kulturen, och skapat ett underhållnings- och spänningsdrama baserat på de intervjuer och berättelser som jag gjort och hört, säger manusförfattaren och regissören Marie Kristiansen om säsong två som baseras på verkliga händelser. 

Vi har också sett att serien lyckats hålla sig fräsch genom att kasta om i rollistan – den här säsongen fick vi inte minst se svenske Erik Enge kliva in och göra en av huvudrollerna. Väger vi in dessa parametrar känns det här en serie som definitivt vill leva vidare.

När kommer Delete Me säsong 3?

Förutsatt att det blir en säsong 3 av Delete Me, vilket vi utgår ifrån, så förväntar vi oss att den dyker upp på Viaplay först någon gång under 2025. Detta baserar vi på tiden mellan säsong 1 och 2 som var ungefär två år lång. Men det ska betonas att detta endast är en spekulation.

Filmtopp håller dig uppdaterad om seriens framtid.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL