Då spelas finalen i Handbolls-EM 2024

Då spelas finalen i Handbolls-EM 2024

  • Viaplay
Filmtopp
26 januari 2024 kl. 16:01

Spänningen drar ihop sig

Nu börjar det stora mästerskapet dra ihop sig på allvar. Det är snart dags för finalen i Handbolls-EM 2024 att spelas.

I kväll tågar handbolls-EM vidare med semifinalerna. Först ut är det Sverige som ska stångas mot Frankrike med matchstart 17:45 och därefter kickar matchen mellan Danmark och Tyskland igång klockan 20:30. Just nu vet vi inte vilka som kommer att hamna i finalen, och givetvis håller vi tummarna för att Sverige lyckas nå dit, men oavsett blir det spännande att följa avgörandet.

Då spelas finalen i Handbolls-EM 2024
Foto: Viaplay.

Final i Handbolls-EM 2024 – då spelas den

Alla älskar vi att få svepas med i spänningen som kommer med en stor turnering där de bästa spelarna gör upp med varandra. För Sveriges del så har man lyckats överkomma alla hinder så här långt. Nu återstår bara Frankrike innan man får chansen att att slåss om guldet. Skulle Sverige besegra dem väntar antingen Danmark eller Tyskland i avgörandet. 

Finalen i handbolls-EM 2024 spelas söndagen den 28 januari 2024 klockan 17:45.

Då spelas bronsmatchen i Handbolls-EM

Om Sverige inte besegrar Frankrike i semifinalen får man istället möta det förlorande laget i matchen mellan Danmark och Tyskland i slaget om att få en bronsmedalj. Bronsmatchen i handbolls-EM 2024 spelas den 28 januari klockan 15:00. Det vill säga några timmar innan den stora finalen.

Båda matcherna visas på Viaplay.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL