Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Friheten säsong 2

Då har Friheten säsong 2 premiär

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 oktober 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 oktober 2020

Redan från start i den danska dramakomedin "Friheten" tog Viaplays tittare bedragarna Erik och Nina till sina hjärtan. Nu är de tillbaka i en ny säsong för att utföra kuppen som kan rädda dem från förortsfördärvet en gång för alla. Andra säsongen av Viaplay-originalet "Friheten" har premiär den 22 november.

I den andra säsongen av Friheten utgörs ramen för handlingen än en gång av dragkampen mellan det trygga, men rätt tråkiga familjelivet, och det spännande livet som bedragare.

Erik (Lars Ranthe) och Ninas (Lene Maria Christensen) dotter Esther och hennes pojkvän Patrick har flytt till Bolivia med alla pengar från kuppen de genomförde under säsong ett. Men när Esther och Patrick berövas pengarna och plötsligt lämnas ensamma i den bolivianska djungeln, måste Erik och Nina be om hjälp från sin gamla partner Jaqueline (Lotte Andersen) för att få hem dem. Det ena ger det andra och snart är Erik och Nina i full färd på väg mot deras hittills största kupp och tittarna tas med på en nervkittlande resa.

– Den första säsongen av Friheten var en enorm framgång på Viaplay, och vi ser därför mycket fram emot att få presentera nya säsongen för våra tittare. Friheten är en serie med en mycket specifik dynamik som balanserar mellan nervkittlande drama och befriande humor. Med sitt välbefinnande, som inte minst beror på de begåvade skådespelarna, hjälper det till att säkerställa den bredd vi vill ha i Viaplays utbud av originalinnehåll, säger Filippa Wallestam, EVP och Chief Content Officer, Nordic Entertainment Group.

Andra säsongen av Friheten är skriven av Thor Bjørn Krebs och Mikkel Serup och produceras av SAM Productions. Säsongen består av åtta avsnitt och får exklusiv premiär på NENT Gropus streamingtjänst Viaplay 22 november.

För mer läsning, spana in vår lista på de bästa serierna på Viaplay!

 

NÄSTA ARTIKEL