Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Camilla Läckberg om nya serien Strandhotellet: "blir extra allt"

Camilla Läckbergs hint om nya Strandhotellet: "Kanske dyker upp i mindre roll"

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 augusti 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 augusti 2023

Nu spelas två ytterligare säsonger in

I går hade den andra säsongen "Strandhotellet" premiär. Nu är det även klart att det blir ytterligare två säsonger. Camilla Läckberg hintar om att ställa sig framför kameran på nytt.

Bara dagen efter att Strandhotellets andra säsong hade premiär går Viaplay ut och bekräftar att det blir två ytterligare säsonger. Detta meddelade även Marianne Mörck i en intervju med Filmtopp som publicerades i går.

En som är både "glad" och "ödmjukt stolt" över seriens popularitet är Camilla Läckberg, som säger följande i ett pressmeddelande:

–  Detta är ett kvitto på seriens framgång vilket jag är lika glad som ödmjukt stolt över. Jag tycker verkligen att tittarna ska dyka ner i andra säsongen av Strandhotellet på Viaplay nu och bär med er att det kommer mer.

Viaplays största tittarfavorit

Camilla Läckberg har länge vurmat för de traditionella såporna från nittiotalet och önskat att genren skulle få en renässans. Läckbergs första serie Lyckoviken har redan haft fyra framgångsrika säsonger på Viaplay. När hennes nya satsning Strandhotellet hade premiär på Viaplay i våras blev det en omedelbar tittarsuccé, även om kritikerna var mycket kritiska – även här på Filmtopp.

Under premiärdygnet blev Strandhotellet den mest sedda egenproducerade dramaserien på Viaplay under hela 2022 – och hittills i år. Under sändningsperioden i våras låg Strandhotellet på topplistan över de mest sedda serierna på Viaplay vecka efter vecka. I går hade den andra säsongen premiär och redan nu är det klart att det blir mer. Inspelningarna av säsong tre och fyra pågår just nu i Varberg.

Camilla Läckbergs hint om nya Strandhotellet: "Kanske dyker upp i mindre roll"

Nu när två nya säsonger spelas in passar även deckardrottningen, Camilla Läckberg, på med att hinta om att hon kanske ställer sig framför kameran igen:

– Det är en ren ynnest att få fortsätta bygga intrigerna kring familjerna Gyllenmark och Grip i lilla Saltsjövik. Det är en dröm som går i uppfyllelse att jag fått skapa en ny genre med den moderna såpan och jag är så glad att tittarna tagit både Strandhotellet och Lyckoviken till sina hjärtan. Nu längtar jag efter att dyka ner i fortsättningen av Strandhotellet och kommer givetvis besöka inspelningen i Varberg. Kanske dyker jag upp i en mindre roll igen också, säger hon i ett pressmeddelande.

Strandhotellet säsong två består av åtta avsnitt. Säsong tre och fyra kommer ha premiär längre fram på Viaplay.

NÄSTA ARTIKEL