BEKRÄFTAT: då har Thunder in my heart säsong 2 premiär

BEKRÄFTAT: då har Thunder in my heart säsong 2 premiär

  • Viaplay
Filmtopp
28 mars 2023 kl. 09:03

Allt om den nya säsongen

Nu har vi en trailer och ett premiärdatum för Thunder in my heart säsong 2. Här hittar du allt du vill veta om den nya säsongen med Amy Deasismont och Alexander Abdallah tillbaka.

BEKRÄFTAT: då har Thunder in my heart säsong 2 premiär
Foto: Viaplay.

Här är de första bilderna, och den första teasern, för andra säsongen av tittarsuccén Thunder in my heart. Viaplays hyllade dramakomedi är skapad, skriven och delvis regisserad av Amy Deasismont som också vunnit Kristallen för sin huvudroll i serien. Dessutom är Alexander Abdallah, Julia Lyskova, Gustaf Hammarsten och Helen Sjöholm tillbaka i de bärande rollerna. 

– Det känns så himla kul och stort för mig att säsong två snart är här. Även denna säsong har varit en lång och intensiv kreativ resa. Fortsättningen av historien har omfamnats av och berättas med hjälp av ett gäng otroliga människor som verkligen gett allt för karaktärerna och storyn, säger Amy Deasismont.

Se den första trailern till "Thunder in my heart" säsong 2 här:

Den andra säsongen av Thunder in my heart tar vid ett år efter första säsongens slut som lämnade tittarna med flera frågetecken. Vännerna Sam (Alexander Abdallah), Antonia (Julia Lyskova) och Sigrid, "Sigge", (Amy Deasismont) mognar i olika takt. Antonia och Janice (Malin Persson) är mer förälskade än någonsin och Sam har flyttat ihop med sin nya flickvän Louise (Maia Hansson Bergqvist). Sigge känner sig som det femte hjulet och måste hantera det faktum att hon sumpat det med Sam, eller har hon verkligen det? Dessutom har Sigge blivit inneboende hos Agnetha (Christina Schollin) och alla hennes kaniner.

– Det känns så himla kul och stort för mig att säsong två snart är här. Även denna säsong har varit en lång och intensiv kreativ resa. Fortsättningen av historien har omfamnats av och berättas med hjälp av ett gäng otroliga människor som verkligen gett allt för karaktärerna och storyn. Nu hoppar vi fram i tiden så att alla som vill får fortsätta dyka in i den värld som vi tillsammans har skapat, säger Amy Deasismont.

BEKRÄFTAT: då har Thunder in my heart säsong 2 premiär
Foto: Viaplay.

Då har Thunder in my heart säsong 2 premiär

Alexander Abdallah har denna säsong flera känslostarka scener mot sin egen pappa Hani Ihssan Abdallah.

– Det har varit superfett att få fortsatt tolka min karaktär Sam. Rollen är utmanande för mig och jag har verkligen lärt mig mycket om mig själv som skådespelare, men även som privatperson. Ämnena som serien tar upp är verkliga och får en att stanna upp och tänka. Nu längtar jag till premiären på Viaplay, säger Alexander Abdallah. 

Helen Sjöholm, Gustaf Hammarsten och Benjamin Shaps spelar återigen Sigges familj som brottas med stora problem. I övriga roller ser vi bland andra Simon Korkis Malki och Odin Romanus. Julia Lyskova gjorde skådespelardebut i första säsongen av serien och ser nu fram emot uppföljaren.

– Jag är stolt över att få vara en del av denna fantastiska produktion. Det är en speciell erfarenhet, lärorik, berikande och kärleksfull. Jag känner att det verkligen har varit en glädje att få jobba med alla inblandade. Jag är pirrig inför den här säsongen, säger Julia Lyskova som också är aktuell i Leva Life på Viaplay.

BEKRÄFTAT: då har Thunder in my heart säsong 2 premiär
Foto: Viaplay.
BEKRÄFTAT: då har Thunder in my heart säsong 2 premiär
Foto: Viaplay.
Alexander Abdallah thunder in my heart
Foto: Viaplay.

Serien produceras av B-Reel Films. Serieskapare och manusförfattare är Amy Deasismont. Regi av Lovisa Sirén (Maya Nilo (Laura)), Maria Eriksson Hecht (Om du lämnar mig nu, Tunna blå linjen säsong 2) och Amy Deasismont (Knutby, Min lilla syster). Serien produceras av Anna-Klara Carlsten (Spring Uje Spring) och exekutiv producent på Viaplay är Sara Askelöf.

"Thunder in my heart" säsong 2 består av åtta avsnitt och de tre första avsnitten har exklusiv premiär på Viaplay söndag 23 april. Se den första teasern här eller ladda ner den direkt till datorn. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL