American Runestone säsong 2 – Peter Stormares serie kommer tillbaka

American Runestone säsong 2 – Peter Stormares serie kommer tillbaka

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 juni 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 juni 2020

Peter Stormare bekräftar uppföljare.

Peter Stormare är aktuell med Viaplays dokumentärserie "The American Runestone" där han ger sig ut på en spännande jakt efter den sanna historien om en betydande runsten i USA. Serien kommer att komma tillbaka med minst en till säsong.

Det är tydligt att Peter Stormare brinner för sitt nya serieprojekt The American Runestone som äger rum i Minnesota, USA. Det hela kretsar kring en runsten som kan skriva om amerikansk historia. "Jag kämpar mot forskare som är rädda att förlora jobbet", säger han. 

För ett par dagar sedan hade serien premiär och du som redan fastnat för den kan glädja dig åt att den spännande resan fortsätter vidare med minst en säsong till på Sveriges ledande streamingtjänst Viaplay.

– Vi skulle ha spelat in den tredje säsongen i juni. Det finns mycket att berätta om den svenska utvandringen, säger Stormare i en intervju med Filmtopp.

Det är förstås utbrottet av coronaviruset som ligger bakom den tredje säsongens uppskjutna inspelning.

Tittar vi på den internationella filmsajten IMDb kan vi se att det första avsnittet av The American Runestone säsong 2 släpps redan i november. 

Filmtopps intervju med Peter Stormare dyker upp senare i veckan. 

Fortsätt scrolla för fler nyheter!