Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Vi får vänta länge på nästa Bondfilm

Vi får vänta länge på nästa Bondfilm

Kristian Andersson | Nyhet
29 juni 2022
Kristian Andersson | Nyhet
29 juni 2022

Ingen Bond Film förrän 2025

James Bond-producenten berättar att får ha is i magen vad de gäller nästa Bondfilm. Nästa film kommer inte att ha premiär förrän tidigast 2025.

No Time To Die blev klar 2019, men på grund av pandemin sköts filmen upp i nästan två år. No Time to Die blev Daniel Craigs femte och sista film som agent 007. Vem som nu tar över stafettpinnen från Craig är i skrivande stund oklart. Men för Deadline berättar James Bond-producenten Barbara Broccoli att de inte har brottom med nästa filmen. Hon berättade också den inte påbörjas förrän en bit in på 2024, vilket betyder att vi inte kommer att få se en Bondrulle förrän tidigast 2025.

Producenten menar också att de i nuläget inte letar efter en ny person att spela James Bond.

Daniel Craig som Bond
Daniel Craig som Bond. Foto: MGM.

Barbara Broccoli berättar för Deadline:

– Vi har inte bråttom. Just nu jobbar vi på hur var vi ska ta karaktären, vi pratar igenom det. Vi har inget manus och vi kommer inte att ha det förrän vi vet hur vi ska närma honom i nästa film, eftersom detta är ett återuppfinnande av Bond.  Vi återuppfinner vem han är och det tar tid. Jag skulle säga att inspelningen dröjer åtminstone två år.

Den person som tar över som James Bond är den sjunde skådespelaren efter skådespelare som Sean Connery (6 filmer), George Lazenby (1 film), Roger Moore (7 filmer), Timothy Dalton (2 filmer), Pierce Brosnan (4 filmer) och Daniel Craig (5 filmer).

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL