Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Varför Margot Robbie krävde 15-årsgräns på Birds of Prey

Varför Margot Robbie krävde 15-årsgräns på Birds of Prey

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 februari 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 februari 2020

7 februari landar premiären på de svenska biograferna.

Snart kommer solofilmen om Jokerns flickvän Harley Quinn, som vi först fick se på bio i "Suicide Squad". Nyligen berättade Margot Robbie varför hon krävde att "Birds of Prey" skulle vara barnförbjuden.

David Ayers Suicide Squad från 2016 möttes av hård kritik, men filmens behållning var karaktären Harley Quinn blev ett globalt fenomen. Detta har i sin tur lett till att hon nu får sin egen film Birds of Prey: And the Fantalous Emancipation of One Harley Quinn som har biopremiär 7 februari.

Birds of Prey kommer att bli våldsam, i den grad att filmen får 15-årsgräns. Margot Robbie berättade nyligen för Variety att den höga åldersgränsen var ett krav från hennes sida. 

– Harley är inte någon du håller tillbaka. 15-årsgränsen lät oss ta actionscenerna till nya nivåer.

I filmen följer vi Harley som gjort slut med Jokern och under sin omställningsperiod ansluter till superhjältarna Black Canary, Huntress och Renee Montoya. Tillsammans ska de rädda en flicka som tagits till fånga av en ond drogmogul.

Efter Birds of Prey får vi se mer av Margot Robbie som Harley Quinn. Hon är just nu uppe i inspelningen av James Gunns The Suicide Squad som kommer ut i augusti 2021 och därefter Gotham City Sirens, som följer den fiktiva stadens hårdaste kvinnliga brottslingar. 

 

NÄSTA ARTIKEL