Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Van Helsing säsong 3 får klartecken

Van Helsing säsong 3 får klartecken

Eric Diedrichs | Nyhet
31 december 2017
Eric Diedrichs | Nyhet
31 december 2017

Vanessa Van Helsing återvänder till Netflix för en tredje säsong.

Kelly Overton som Vanessa van Helsing.

Den 19:e januari kommer actionserien "Van Helsing" tillbaka med sin andra säsong på Netflix. Redan nu har produktionsbolaget Syfy bekräftat att en tredje säsong är igång.

Till alla fans av den notoriske vampyrslaktaren Abraham Van Helsings avkomma Vanessa, har vi goda nyheter. Redan innan den andra säsongen av den Syfy-producerade serien når Netflix har en tredje säsong fått grönt ljus. Givetvis kommer Kelly Overton att återvända i rollen som vampyrjägare.

I serien möter vi Vanessa Van Helsing när hon vaknar upp efter en tre års lång koma och befinner sig i en postapokalyptisk värld. Hon har under åren skyddats av en grupp marinsoldater (och doktorn som räddade henne) för att hon ska kunna leda ett uppror mot de vampyrer som nu dominerar världen.

Följande säger seriens showrunner Neil Labute:

"I couldn’t be happier to learn that Syfy has renewed Van Helsing for a season 3… It has been a wonderful journey thus far, but we have much more of the Van Helsing saga to tell before we’re through."

Att Van Helsing säsong 3 fick klartecken är inte så konstigt. Serien har hittat en stabil tittarkrets och har än så länge mötts av positiv kritik. Dessutom menar de kritiker som har sett den andra säsongen att den är vassare än den första och att serien nu börjar hitta sin riktiga form.

Van Helsing kommer tillbaka på Netflix med sin andra säsong den 19:e januari. Vill du se Van Helsing säsong 3? Om du vill veta vad vi har att se fram emot 2018, spana in vår lista över kommande serier.