Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Uppföljare till Jumanji: Welcome to the Jungle på gång

Uppföljare till Jumanji: Welcome to the Jungle på gång

Kristian Andersson | Nyhet
20 juni 2018
Kristian Andersson | Nyhet
20 juni 2018

Dwayne Johnson hintar om att en ny Jumanji är under arbete.

En bild på Dwayne Johnson och Karen Gillan
Dwayne Johnson & Karen Gillan.

Skådespelaren Dwayne Johnson lade igår ut en bild på Instagram där han hintar om att uppföljaren till Jumanji 2017 är just nu på gång. "Vi kunde inte sluta skratta" skriver han om regissören och manusförfattaren Jake Kasdans pitch.

Skådespelaren Dwayne Johnson har nyligen använt Instagram för att konstatera att en uppföljare till förra årets Jumanji: Welcome to the Jungle är i full gång. Produktionsbolaget som ligger bakom "Jumanji 2" och dess uppföljare är Sony Pictures.

Förra årets Jumanji: Welcome to the Jungle drog in en hisnande vinst på nästa en miljard dollar, närmre bestämt 961,9 miljoner dollar världen över, detta betyder att vi kommer att få se fler uppföljare. Redan efter ett par månader efter första filmen släpptes 2017 bestämde man sig för att det skulle göras en till.

Nu har Dwayne Johnson konstaterat att uppföljaren just nu är på gång med en Instagram bild. På bilden kan vi se en del av gänget som till exempel regissören Jake Kasdan, manusförfattaren Jeff Pinkner och Scott Rosenberg, sist producenten Matt Tolmach.

I Jumanji:Welcome to the Jungle  från 2017 och uppföljaren kommer Johnson spela Dr. Smolder Bravestone tillsammans med Karen Gillan, Jack Black, Kevin Hart och Nick Jonas

Här är Instagram bilden,

[embed]https://www.instagram.com/p/BkEc_cvF6qj/?utm_source=ig_embed[/embed]

Vad tyckte du om förra årets Jumanji?