Uppdateringar inför Stranger Things säsong 2

Uppdateringar inför Stranger Things säsong 2

Uppdaterad 01 juli 2021 kl. 15:07 | Publicerad 17 oktober 2016 kl. 10:10
Foto: Netflix
Foto: Netflix

Väntar du också ivrigt på att få återvända till Upside Down? Förtrösta icke. Enligt Variety är Neflix redan i full gång med arbetet med säsong 2 av Stranger Things.

Matt och Ross Duffers övernaturliga serie gjorde oväntad succé på Netflix i somras och inför fortsättningen passar de på att uppgradera sitt cast. För det första blir det två nya karaktärer. Dessa i form av pojkflickan Max som kommer att spelas av Sadie Sink (American Odyssey). Och  hennes styvbror Billy som är något av en bad boy och kommer att spelas av Dacre Montgomery (Power Rangers).

Vad gäller det redan existerande castet uppgraderas publikfavoriterna Steve Harrington och Will Byers (spelade av Joe Keery och Noah Schnapp respektive) till cast regulars. Vi kommer förmodligen alltså se mer av dem när vi träffar dem nästa gång.

Nästa säsong kommer någon gång under 2017 och i den lovar skaparna Matt och Ross Duffers mer information om Upside Down, en koppling mellan sheriff Hopper (David Harbour) och frånvarande Eleven (Millie Bobby Brown) samt att den blir ett avsnitt längre än säsong 1.

Mycket att se fram emot inför den kommande säsongen alltså. Eller vad säger du, kära filmtopp läsare?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL