Terminator-stjärnan: Sjukt att tro på en sjunde film

Terminator-stjärnan: "Sjukt att tro på en sjunde film"

01 juli 2020 kl. 10:07

Menar att publiken fått nog.

Succén uteblev för "Terminator: Dark Fate". Nu tror skådespelerskan Mackenzie Davis att vi sett det sista av filmserien.

Foto: Terminator: Dark Fate - Arnold Schwarzenegger & Linda Hamilton

James Cameron byggde Terminator-universumet med två riktiga klassiker i "Terminator" "T2: Domedagen". Men efter "Terminator 3" och de två flopparna "Terminator: Salvation" & "Genisys" var filmserien illa ute. Med Arnold Schwarzenegger och Linda Hamilton tillbaka som frontduo och en toppregissör i Tim Miller (Deadpool) trodde många att "Terminator: Dark Fate" skulle ge liv i franchisen. Men den senaste filmen sålde färre biobiljetter än väntat och kritikerkåren var allt annat än imponerande. 

Nytillskottet Mackenzie Davis som spelade Grace pratade nyligen med NME och fick frågan om det kommer fler Terminator-filmer: 

- Jag älskade verkligen att få göra Dark Fate och jag är stolt över den, men tyvärr fanns det ingen efterfrågan av en ny Terminator. Och att tro att folk vill se en sjunde film är rätt sjukt. Folk vill ha nya saker, jag vill ha nya saker.

Filmen hade en budget på 185 miljoner dollar och tjänade in 261 miljoner världen över, vilket med Hollywood-och, förstås, Terminator-mått, anses vara en klen vinst.

Här läser du Filmtopps recension av "Dark Fate".

Fortsätt scrolla för fler nyheter!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL