Vändningen i TV – inte ens Håkan Hellström kan få Ingrosso att göra mer Benjamin's

Vändningen i TV – inte ens Håkan Hellström kan få Ingrosso att göra mer Benjamin's

  • TV4 Play
Filmtopp
Uppdaterad kl. 11:20 | Publicerad 29 augusti 2023 kl. 08:02

Inga planer på att återuppta programmet den närmaste tiden

Benjamin Ingrosso har tidigare sagt att Håkan Hellström är den enda artisten han inte fått med i sitt program "Benjamin's". Under Kristallen sade han dock att inte ens göteborgsstjärnan kan få honom att göra en till säsong.

I våras blev det känt att Benjamin Ingrosso lägger ned sitt älskade livsstilsprogram Benjamin's där han bjuder över artister för att laga dem god mat och göra musik tillsammans. Han var då inne på att han fått med sig alla artister han velat ha med – förutom Håkan Hellström. På röda mattan under gårdagens Kristallen-gala blev han frågad om han skulle fortsätta ifall Sveriges mest kända göteborgare ville vara med och gästa programmet. 

Vändningen i TV – inte ens Håkan Hellström kan få Ingrosso att göra mer Benjamin's
Foto: TV4.

Vändningen i TV – inte ens Håkan Hellström kan få Ingrosso att göra mer Benjamin's

Under gårdagens sändning av Efter fem fick vi se TV4 ta kontakt med Benjamin Ingrosso på röda mattan inför årets Kristallen. Det var då fullt fokus på att summera de tre säsongerna av hans framgångsrika program Benjamin's som vi fått veta att det inte kommer någon fjärde säsong av. 

– Benjamin's har varit en väldigt rolig grej i mitt liv som jag knappt känt har varit en TV-produktion. Det har varit ett sätt att kunna träffa nya människor, umgås med vänner, äta mat och spela musik. Sen att folk tycker om det och man är nominerad för pris känns bara som en bonus. Sjukt kul, sade Benjamin Ingrosso till TV4. 

När Ingrosso fick frågan om han skulle kunna tänka sig att göra något mer av programmet ifall självaste Håkan Hellström vill ställa upp tog han sin tid med att svara som följande: 

– Det kanske skulle behövas lite fler artister för att jag skulle göra en säsong till. Jag vill lämna Benjamin's nu på paus och fokusera på musiken till hundra procent. Och jag är glad att jag får avsluta den tredje säsongen med tre nomineringar, det är en vinst i sig.

Nej, inte ens Håkan Hellström kan få Benjamin Ingrosso att göra mer av Benjamin's på ett tag. Men tittarna kan alltid hitta någon tröst i att han nämner ordet "paus" för att beskriva programmets status. 

Under galan vann Ingrosso pris för årets TV-personlighet, och det för andra året i rad. 

Frank Stenhammar

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL