UFO-mysteriet med Felix Herngren: “Kan innebära att man ligger med sin mamma”

UFO-mysteriet med Felix Herngren: “Kan innebära att man ligger med sin mamma”

  • TV4 Play
Karna Mahoney
Uppdaterad 14 april 2024 kl. 08:04 | Publicerad 12 april 2024 kl. 10:04

Felix Herngren reder ut hur tidsresenärer fungerar

UFO-mysteriet med Felix Herngren är tillbaka med sitt fjärde och sista avsnitt. I programmet reder Felix Herngren ut vad som kan vara sant och vad som kan vara konspirationsteorier kring just UFO:n.

I det fjärde avsnittet av UFO-mysteriet med Felix Herngren diskuteras ämnet tidsresenärer. Är det möjligt? Och finns det på riktigt? Ufologen Clas Svahn förklarar att teorin innebär att tidsresenärer i så fall skulle resa från framtiden tillbaka till vår realtid och föreslår att det finns viss problematik i det. 

– Det skulle ju kunna innebära att man ligger med sin mamma till exempel, svarar Felix Herngren

Felix Herngren börjar bli frustrerad i UFO- mysteriet med Felix Herngren. Foto: TV4
Felix Herngren börjar bli frustrerad. Foto: TV4

Många frågor och lite svar

Felix Herngren blir upprörd när författaren Patrik Stigsson som har skrivet flera böcker om UFO:n säger att de troligtvis inte kommer att få några svar på om det finns UFO:n eller inte. Han vänder sig istället till ufologen Clas Svahn och får ännu en gång inte det svaret som han vill höra. 

– Han har ju rätt. Det här är så komplicerat så det inte finns ett enda svar till att börja med, säger Clas Svahn i programmet.

– Men hur kan du säga det, du ska ju vara ordförande i UFO- Sverige, du ska väl vara svarens herre för fan, utbrister Felix Herngren till svar. 

I UFO- mysteriet med Felix Herngren vittnar Tommy Hesselbom om när han såg ut ett UFO och blir rörd till tårar. Foto: TV4
Tommy Hesselbom berättar om när han såg ett ett UFO. Foto: TV4

För ett vittne till tårar

För att inte bara ha en abstrakt förklaring om UFO:n letar Felix även efter fysiska bevis. Han besöker därför Tommy Hesselbom som berättar om när han såg ett UFO i sin trädgård 2011. 

– Efter tolv år så sitter det fortfarande i mig, säger Tommy i programmet och blir märkbart påverkad och rösten brister på honom.

Tommy visar upp både en teckning och en oljemålning han gjorde samma dag som det hände. Han visar på sina ritningar vad han har sett både i färg och form på UFO:t men också hur stor den var i skala till hans hus. 

Säsongsfinalen av UFO-mysteriet med Felix Herngren sänds på TV4 och TV4 Play

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL