TV-premiär för  Julens alla bak med Tina Nordström och Johan Sörberg

TV-premiär för "Julens alla bak" med Tina Nordström och Johan Sörberg

  • TV4 Play
Sofie Landgren
Uppdaterad kl. 20:12 | Publicerad 12 december 2023 kl. 08:12

Bakproffsens bästa jultips

Nu kommer den glada duon med bakproffsen Johan Sörberg och Tina Nordström till TV4. Det bjuds på en mysig julkänsla och hemliga metoder för att lyckas med den godaste av jular. Ett program helt fritt från pekpinnar och stress!

Tina Nordström och Johan Sörberg i Julens alla bak på TV4
 Johan Sörberg och Tina Nordström. Foto: TV4.

Säsongspremiär för matlagningsprogrammet "Julens alla bak" på TV4

Julen närmar sig med stormsteg och det finns mycket som kan jäsas, sockras och kavlas för att förhöja julkänslan. Nu får tittarna följa med under två välfyllda program som låter dem ta del av den underbara duon, Johan Sörberg och Tina Nordström, som delar med sig av sina bästa tips, trix och recept inför julen. Tillsammans står expertduon för både glädje, skratt och en stor dos inspiration.

Julbaksprogram från 2023 med Tina Nordström och Johan Sörberg.
 Johan Sörberg och Tina Nordström. Foto: TV4.

Säsong 3 – med bakproffsen Johan Sörberg och Tina Nordström

Under säsongens första avsnitt får tittarna bland annat se när Tina Nordström besöker Johan Sörberg i hans julpyntade bageri, där det är dags att skapa godsaker som hör julen till. Det bakas bland annat julmunkar med choklad- och pepparkakskräm, en julig variant av prinsesstårta och en matig adventspizza.

Under säsongens andra och sista avsnitt fortsätter Johan och Tina att baka traditionsenliga bakverk som hör julen till och lägger också till en modern touch på flera utav dem. Bland annat ges den gamla klassiska tigerkakan ett enormt lyft och det bakas en ljuvlig chokladcheesecake.

Missa inte premiären av "Julens alla bak" på TV4 Play+ den 12 december. Programmet visas även i TV4 den 19 december 20.00.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL