TIPS: Ny hyllad polisserie på TV4 Play – kriminaldrama du inte får missa

TIPS: Ny hyllad polisserie på TV4 Play – kriminaldramat du inte får missa

  • TV4 Play
Emil Oscar Rasmussen
10 juli 2024 kl. 16:00

Kriminalserien ”Blue Lights” går nu att streama

TV4 har precis släppt kriminalserien "Blue Lights" på TV4 Play, och det kan mycket väl bli en ny tittarfavorit. Polisserien har redan hyllats på de brittiska öarna och andra marknader.

Det är ingen hemlighet att vi svenskar älskar kriminalserier och kanske sådana från de brittiska öarna i synnerhet. Sållar du dig till skaran som den beskrivningen stämmer in på finns det nu en ny sevärd serie att ta sig an härnäst.

I dag är det premiär för polisserien Blue LightsTV4 Play. Samtliga sex avsnitt av serien finns nu att streama på plattformen.

LÄS OCKSÅ: 5 tips för veckan – nya filmer och serier du inte får missa

TIPS: Ny hyllad polisserie på TV4 Play – ett kriminaldrama du inte får missa
Foto: TV4/BBC.

Missa inte "Blue Lights" på TV4 – ny brittisk kriminalserie

"Blue Lights" hade ursprungligen premiär våren 2023 men det är först nu som serien har hittat till den svenska marknaden. Kriminaldramat med thrillervibbar utspelar sig i Belfast, Nordirland, där vi tar rygg på tre polisaspiranter som tar sig an stadens unika utmaningar och faror tillsammans med sina mer rutinerade kollegor. En av dem är en tidigare socialsekreterare som skolat om sig till polis, men som är osäker på om hon verkligen fattat rätt beslut.

Efter sin premiär förra året fick serien ett varmt mottagande av såväl kritiker som tittar och BBC-serien förnyades snabbt med en andra säsong, som nyligen hade premiär i Storbritannien. En tredje säsong av succén, som i skrivande stund har imponerande 8,2 i IMDb-betyg, är dessutom bekräftad.

Blue Lights är skapad av kvartetten Declan Lawn (Rogue Agent, The Undeclared War), Adam Patterson (Rogue Agent, The Undeclared War), Louise Gallagher (William of Orangedale) och Stephen Wright (Line of Duty, The Fall).

Seriens tre huvudroller spelas av Sian Brooke (Trying, House of the Dragon), Katherine Devlin (The Dig, Vikings) och debutanten Nathan Braniff.

Utforska fler film- och serietips på Filmtopp.se.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL