Nytt på BritBox i februari 2024

TIPS: Nu kan du streama den mörka kriminalserien Trasdockan

  • TV4 Play
Emil Oscar Rasmussen
28 februari 2024 kl. 14:02

Hela säsongen av den mystiska thrillern finns nu att se

Nästa sevärda kriminalserie har hittat till TV4 Play – nu kan du streama hela de första säsongen av den mystiska och psykologiska thrillern "Trasdockan".

En ny sevärd kriminalserie har hittat till TV4 Play. Thrillern Trasdockan (org. titel "Ragdoll") såg ursprungligen dagens ljus 2021 och har tidigare visats på SVT. Nu har nagelbitaren hittat tillbaka till den svenska marknaden via BritBox och TV4 Play.

Trasdockan beskrivs som en mörk psykologisk dramathriller och är skapad av Freddy Syborn, som skrivit för succéserier som Sex Education, Killing Eve och I vår herres hage, samt skapat hyllade Bab Education. När vi kliver in i Trasdockan måste en grupp mordutredare ta sig an en kall seriemördare som tycks leka med både sina offer och polisen.

TIPS: 5 sevärda kriminalserier på TV4 Play

TIPS: Nu kan du streama den mörka kriminalserien Trasdockan
Foto: BritBox.

En mystisk thrillerserie om en seriemördare som leker med polisen

Det mörka drama som kriminalthrillern Trasdockan är, utgår från en grupp mordutredare som har med en sällan skådad seriemördare att göra. Den kallblodiga gärningsmannen har mördat sex människor och sytt ihop deras kroppsdelar till en grotesk skapelse som för tankarna till en trasdocka.

Uppdraget att stoppa "Trasdocksmördaren" faller till den återinsatte kriminalchefen Nathan Rose, hans bästa vän och chef Emily Baxter, samt deras nyaste kollega Lake Edmunds. Mördaren tycks alltid ligga steget före vår trio och det ser dessutom ut som om de blir hånade av gärningsmannen i deras desperat kamp för att förhindra att fler mord sker.

I de tre huvudrollerna ser vi Lucy Hale som Lake Edmunds, Henry Lloyd-Hughes som Nathan Rose och Thalissa Teixeira som Emily Baxter.

Den första säsongen av "Trasdockan" består av totalt sex avsnitt på cirka 45 minuter vardera, som alla finns att streama på TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL