Tina Nordström lämnar TV4-succén – slutar med Hela Sverige bakar

Tina Nordström lämnar TV4-succén – slutar med Hela Sverige bakar

  • TV4 Play
Emil Oscar Rasmussen
Uppdaterad kl. 15:08 | Publicerad 20 juni 2024 kl. 10:58

"Mat-Tina" har bakat klart för den här gången

Tina Nordström har varit ett ständigt inslag i "Hela Sverige bakar" sedan 2018, men nu väljer hon att lägga slickepotten på hyllan. "Var sak har sin tid", säger hon om sitt beslut att lämna programmet.

"Hela Sverige bakar" har varit ett av Sveriges populäraste underhållningsprogram i över ett årtionde. Sedan 2018 är det Tina Nordström som har varit ansiktet utåt för programmet, men nu väljer hon att tacka för sig och lämna TV4:s framgångssaga.

Programledaren avslöjar själv sina planer att lämna Hela Sverige bakar efter säsongen som nu spelas in, i samtal med Expressen.

Tina Nordström lämnar TV4-succén – slutar med Hela Sverige bakar
Foto: Cecilia Möller/TV4.

Tina Nordström lämnar Hela Sverige bakar: "Jag kände det redan förra året"

I samband med inspelningen av nästa säsong av Hela Sverige bakar berättar Tina Nordström för Expressen att det här bli hennes sista år med programmet, och att beslutet varit på gång en längre tid.

– Jag kände det redan förra året. Nu gör jag det ett år till. Det är lite så jag funkar i allt. Då bestämde jag mig och så gör jag det. Och så får vi se vad som händer sen.

Tina förklarar vidare att hon inte lämnar programmet för något annat uppdrag, vilket hon menar är ett personlighetsdrag, men att hon är nyfiken på att se vad det finns för andra möjligheter som väntar på henne där ute.

Till den ännu okända person som kommer att ta över efter henne i programmet har hon bara positiva saker att säga om uppdraget, och hon uttrycker glädje över att ha medverkat i Hela Sverige bakar under så många år.

– Det är förbannat jävla coolt att ha fått varit med om detta. Jag är så tacksam.

Tina x 2 väntar för tittarna innan det är farväl

Tina Graffman, producent för Hela Sverige bakar beklagar att Tina Nordström ska sluta med programmet, men uttrycker också sin tacksamhet, och i ett sms till Expressen påminner den exekutiva producenten Karin Dofs-Barr om att vi dessutom har två säsonger med Tina att se fram emot – en Hela Sverige bakar-säsong till hösten och en Hela kändis-Sverige bakar-säsong våren 2025.

Filmtopp håller dig uppdaterad om senaste nytt i tv- och realityvärlden.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL