Stor vändning i Farmen – alla deltagare tvingas tävla om överlevnad

Stor vändning i Farmen – alla deltagare tvingas tävla om överlevnad

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
03 mars 2024 kl. 16:03

Desirée Sjögren ute ur Farmen – sen väntar en vändning

I dagens avsnitt får vi se Desirée Sjögren lämna "Farmen" efter en kamp på tinget. Men det stannar inte där – efteråt tvingas resten av gänget att tävla.

Spänningen tätnar i Farmen 2024. Under söndagens avsnitt ser vi Desirée Sjögren och Levin Larsson göra upp med varandra i en kunskapskamp på Tinget. Det resulterar i en behaglig vinst för Levin, som får tre rätt medan "Dessie" endast plockar ett rätt. I vanlig ordning tackar den utslagne deltagaren för sig medan de andra återvänder till farmen för att fortsätta i minst en vecka till, men riktigt så enkelt är det inte den här gången. 

Stor vändning i Farmen – alla deltagare tvingas tävla om överlevnad
Foto: TV4.

Stor vändning i Farmen – alla deltagare tvingas tävla om överlevnad

När Desirée Sjögren är utslagen väntar istället en till tävling, som alla de andra ska vara med och delta i. Den så kallade "Spiken", där man med så få slag som möjligt ska hamra in en spik i en tjock bräda. De tre personerna som är långsammast får åka till Torpet där de sen får göra upp om en plats till finalveckan.

Tävlingen slutar med att följande tre personer få bege sig till Torpet: Cornelia Gyllborg, Cornelia Nordensson och Maxine Lindin. Alla tre är de allt annat än nöjda, men minst belåten med utfallet är förmodligen Gyllborg som tvingas spendera ensamtid med två deltagare hon tycker mindre om.

– Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Det här var det absolut värsta som kunde hända mig. Jag ska sitta på Torpet i en hel vecka med de två personer som jag kommer minst överens med. Jag vet inte hur jag ska klara det här. Gå ut och sätta mig och gråta i skogen, för det här var det värsta som kunde hända, säger hon. 

Även Cornelia Nordensson är upprörd över att behöva åka till Torpet och tävla för att få en chans till finalveckan: 

– Det är en jävla loop i universum, som en konstig liten blåsa i tiden. Man bara sugs tillbaka, utbrister hon och fortsätter: 

– Man tror att man ska vinna skiten för tredje gången, men så sugs man in det där jävla skittorpet. 

Du följer "Farmen" 2024 på TV4 och TV4 Play.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL