Snart premiär för dokumentären Lucianoz - Dansbandsstjärnan från Rinkeby

Snart har dokumentären ”Lucianoz - Dansbandsstjärnan från Rinkeby” premiär

  • TV4 Play
Filmtopp
23 september 2023 kl. 11:09

En dokumentär i fyra delar

Med "Lucianoz - Dansbandsstjärnan från Rinkeby" har TV4 gjort en dokumentär i fyra delar om den stora genombrottsartisten Lucianoz.

Det stora stjärnskottet "Lucianoz" Luciano Axelsson från Rinkeby lever och andas dansbandsmusik. I den nya dokumentären som TV4 gjort om honom får vi följa med när han efter ett glädjande besked ger sig ut i landet för att uppträda. Men det visar sig snart att livet som dansbandsstjärna inte är lika enkelt som Luciano trott.

Snart premiär för dokumentären Lucianoz - Dansbandsstjärnan från Rinkeby
Foto: TV4.

Detta händer i Lucianoz - Dansbandsstjärnan från Rinkeby

Den nya dokumentärserien Lucianoz - Dansbandsstjärnan från Rinkeby är en realitydokumentär i fyra delar, som zoomar in på stjärnskottet Lucianoz, som vi bland annat fick se stå bredvid självaste Håkan Hellström på scenen under Way Out West. Vi får följa honom när han drömmer om att bli en fulländad dansbandsartist, och tar sitt stora sikte på dansbandsveckan i Malung. Närmare bestämt den mest anrika scenen man kan stå på inom genren.

Men det är allt annat än en enda rak sträcka mot toppen. Tvärtom blir utmaningarna många fler än vad man hade kunnat föreställa sig. Vad krävs av en artist? Hur klär man sig? Vad är gnussa? Och framför allt, kommer dansbandsvärlden acceptera nykomlingen från Rinkeby?

Tittarna har en spännande resa framför sig. "Lucianoz - Dansbandsstjärnan från Rinkeby" har den premiär 2 oktober på TV4 Play och TV4.

NÄSTA ARTIKEL