Lana med utrustning på och en kollega i bakgrunden.

Skaparen om Trigger Point säsong 3: "Vore jättekul"

  • TV4 Play
Olivia Samuelsson
Uppdaterad 18 maj 2024 kl. 07:19 | Publicerad 16 maj 2024 kl. 16:20

Det finns hopp om en tredje säsong av den brittiska serien

Den spännande, brittiska serien "Trigger Point", där vi får följa Londons bombtekniker, är tillbaka med en andra säsong på TV4 Play. Fansen ropar redan efter en tredje säsong och Filmtopp har undersökt hur läget ser ut inför en fortsättning.

Den brittiska dramaserien "Trigger Point" kretsar kring den erfarna bombteknikern Lana Washington (Vicky McClure). Vi får följa Lana och hennes kollegor när de försöker hålla London säkert genom att kämpa mot terrorister och terrorattentat. I den andra säsongen skakas London av en explosion och Lana måste ge sig ut i fältet med sitt team, oavsett om hon känner sig redo eller inte. Polisen kämpar för att hitta terroristerna som är ansvariga, men det verkar som att de ständigt ligger ett steg före. 

Trigger Point är skapad av stjärnproducenten Jed Mercurio, som tidigare gjort Bloodlands (2021–2022) och Line of Duty (2012–2021). 

Den 10 maj hade andra säsongen premiär på TV4 Play och Filmtopp har redan nu undersökt hur det ser ut inför en fortsättning! 

LÄS ÄVEN: Sommaren på TV4 Play 2024 – Tips på filmer, serier och tv-underhållning

Lana med sina kollegor i bakgrunden.
Foto: TV4 Play. 

Trigger Point säsong 3 – kan hoppas på en fortsättning

I nuläget har inte ITV gått ut med om de har några planer på en till säsong. Men säsongsavslutningen lämnade fansen med ett riktigt spännande slut, vilket har fått många att hoppas på en fortsättning. Enligt Mirror ska skaparen Jed Mercurio tidigare i år ha sagt att han är öppen för en till säsong. 

– Jag tror inte att du kan förutspå om en tv-serie kommer att gå en längre tid eller inte, allt du kan hoppas på är att göra ett så bra jobb som möjligt med varje säsong och hoppas och det går hem hos publiken. Om vi har tur och säsong 2 möter samma entusiasm som säsong 1 så vore det jättekul om vi kunde göra en säsong 3, men vi har inte tänkt på det än. Vi skulle älska om säsong 2 blev en hit och att få möjligheten att göra fler säsonger, men vi vill inte ropa hej än. 

Med tanke på publikens reaktioner efter att nu ha sett säsong 2, så ser det ändå ut som vi kan hoppas på en fortsättning! 

Filmtopp håller dig uppdaterad om "Trigger Point" och om det blir en säsong 3. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL