Så länge vi lever säsong 2 – kan vi få en fortsättning?

Så länge vi lever säsong 2 – kan vi få en fortsättning?

  • TV4 Play
Olivia Samuelsson
Uppdaterad 29 april 2024 kl. 13:04 | Publicerad 25 april 2024 kl. 16:04

Blir det en säsong 2 av den isländska serien?

Den 19 april hade första säsongen av den svensk-isländska dramaserien "Så länge vi lever" premiär på TV4 Play. Filmtopp undersöker redan nu hur förutsättningarna ser ut för en säsong 2.

I den här dramaserien följer vi Beta (Anita Briem) och Thomas (Martin Wallström) som efter sju år som gifta går igenom en kris i sitt äktenskap. Beta vill ha mer spänning i sin relation och när paret anställer den 22-åriga au pairen Atli (Mikael Kaaber), tar deras förhållande en oväntad vändning. 

Så länge vi lever är en isländsk serie och är regisserad av Katrin Björgvinsdottir. Säsong 1 består av 6 avsnitt och finns nu att streama på TV4 Play

Läs även: Sommaren på TV4 Play 2024 

Så länge vi lever säsong 2 – kan vi få en fortsättning?
Foto: TV4.

Så länge vi lever säsong 2 –  blir det en fortsättning? 

Dramaserien har fått överlag bra kritik från tittarna, men än så länge har serien inte fått något större genomslag i Sverige. I nuläget har inte det isländska produktionsbolaget Glassriver gått ut med om de har några planer för en säsong 2 eller inte. Troligtvis avvaktar de och väntar på att se hur serien tas emot av både den nationella och internationella publiken och hur tittarsiffrorna ser ut. Det ser alltså ut som att det endast återstår att vänta och se hur det går för första säsongen av den isländska dramaserien. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om huruvida det blir en säsong 2 av "Så länge vi lever". 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL