Olivia Karlssons stora misstag i Förrädarna: Nu är det kört

Olivia Karlssons stora misstag i Förrädarna: "Nu är det kört"

  • TV4 Play
Moa  Andersson
07 oktober 2023 kl. 12:10

Felsägningen i bilen som skakar Olivia: "Hon kommer använda det här emot mig in i döden"

Mi Ridell i "Förrädarna" har en strategi för att få ut Hasse Aro under kvällens förvisning. Men tack vare en felsägning har hon ett nytt byte i sikte.

SPOILER-VARNING! Artikeln innehåller händelser ur dagens (7 oktober) avsnitt. Texten avslöjar inga tävlingsresultat.

I TV4:s realitymysterium Förrädarna sätts 18 deltagare på prov i ett tufft psykologiskt och socialt spel. Mi Ridell och Katia Mosally är de förrädarna som är kvar på Häringe slott och gör allt i sin makt för att inte bli avslöjade. Vem ljuger, vem talar sanning, vilka är förrädarna i gruppen och kan man lita på någon? 

Olivia Karlssons stora misstag i Förrädarna: "Nu är det kört"
Olivia Karlsson och Mi Ridell. Foto: TV4

Olivia Karlssons stora misstag i Förrädarna: "Nu är det kört"

I bilen påväg tillbaka till Häringe slott från dagens utmaning diskuterar Olivia Karlsson, Janne Josefsson, Mi Ridell och Hasse Aro vad som händer under kvällens förvisning. Olivia känner sig stressad, hon tror att det är två förrädare kvar i spelet. 

– Det enda jag kan tänka ut är att det är en tjej till såklart, Filip var förrädare och då måste det vara en tjej till, säger Olivia. 

Direkt snappar Mi upp hennes felsägning, vad menar Olivia med "en tjej till" menar hon. Snabbt använder Mi det emot henne för att få henne att se misstänkt ut, är det en förrädare till utöver Olivia? Är Olivia huvudmisstänkt nu? Vad menar du egentligen, frågar Mi.

– Nu är det kört, nu kommer speciellt Mi, använda det här emot mig in i döden. Det lilla misstaget kommer nog bli ganska stort, förklarar Olivia. 

Olivia Karlssons stora misstag i Förrädarna: "Nu är det kört"
Katia Mosally, Nicci Hernestig och Johanna Nordström. Foto: TV4

"Förstår att det låter misstänksamt"

I morse var Mis strategi att vara "mastermind" och försöka få de andra deltagarna att misstänka Hasse, men nu har hon en ny väg ut med Olivia. Med informationen mot Olivia har hon en ny plan, eftersom hon "försa sig" kan Mi skapa en osäkerhet kring Olivia istället.

– Jag har mina misstankar mot Mi att hon kanske är en förrädare, men för mig just nu så är det nästan viktigast att vara snabb och eftersom hon kommer försöka övertala allt och alla att det är jag som är en förrädare, menar Olivia.

Så fort Mi kan skakar hon av sig Olivia för att berätta för Katia Mosally, Nicci Hernestig och Johanna Nordström vad som hände i bilen. Planen är igång. Olivia förstår att det låter misstänksamt men menar att de får göra vad de vill med informationen. Enligt Olivia måste Mi åka ut under kvällens förvisning, vare sig hon är en förrädare eller inte, för att hon inte ska manipulera de andra. 

Hur det går i kvällens förvisning av "Förrädarna" ser du på TV4 och TV4 Play.

NÄSTA ARTIKEL