Första titt: här är deltagarna i Farmen 2024

Nu börjar Farmen – Anna Brolin varnar oss för tokig säsong

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
05 januari 2024 kl. 18:01

Förvänta dig mycket dramatik i årets upplaga

På söndag är det äntligen dags för "Farmen" 2024 att gå av stapeln. Om vi vågar tro programledaren Anna Brolin blir det stormigt ute i Norra Brandstorp.

Nu är det väldigt nära. I helgen har Farmen 2024 premiär på TV4 och då är det dags för nya deltagare att testa sin samarbetsvilja längst in i de småländska skogarna. Detta samtidigt som de tävlar om att vinna en halv miljon kronor. 

Den förra säsongen av Farmen anses vara en av de starkaste på länge, inte minst på grund av alla omskakande konflikter mellan de tävlande som ledde fram till en smått sensationell final. Även om det finns mycket att leva upp till, så är det långt säkert att den kommande säsongen blir sämre. Anna Brolin har nämligen varnat oss för att det blir en kaosartad säsong även i år. 

Första titt: här är deltagarna i Farmen 2024
Deltagarna i årets "Farmen". Foto: TV4.

Nu börjar Farmen – Anna Brolin varnar oss för tokig säsong

Tittarna har mycket att se fram emot av säsongen som väntar, det garanterar programledaren Anna Brolin. I ett inlägg på Instagram där hon skickar sina följare en hälsning från produktionen, har hon precis varit med om en dramatisk afton på Tinget med ett regn som skulle komma att titta fram. Hon menar att aftonen är passande för att rama in säsongen i stort:

– Denna sommar bjuder på MYCKET spänning och dramatik, skriver hon och betonar att den blir något speciellt för fansen:

– Ska bli sjukt kul att få dela denna säsong med alla er Farmen-tittare när det är dags.

"Farmen" 2024 har premiär på TV4 och TV4 Play den 12 januari.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL