Mi Ridell självsäker i Förrädarna: ”Var själv övertygad att jag var trogen”

Mi Ridell självsäker i Förrädarna: ”Var själv övertygad att jag var trogen”

  • TV4 Play
Moa  Andersson
30 september 2023 kl. 16:09

Mi om sin roll som förrädare: "Jag är trogen"

Deltagarna på Häringe slott börjar komma Mi Ridell på spåren som förrädare. Frågan är om det är hon som får lämna vid kvällens förvisning, eller någon helt annan?

SPOILER-VARNING! Artikeln innehåller händelser ur dagens (30 september) avsnitt. Texten avslöjar inga tävlingsresultat.

Det är återigen dags för ett avsnitt av realitymysteriet FörrädarnaTV4 och TV4 Play. Ett tufft psykologiskt och socialt spel där deltagarna sätts på prov på Häringe slott. Vem ljuger, vem talar sanning, vilka är förrädarna i gruppen och kan man lita på någon? 

Mi Ridell i Förrädarna
Mi Ridell. Foto: TV4 och TV4 Play

"Har ingen jätte-vibe på henne"

Många av deltagarna verkar vara Mi Ridell på spåren, hon tycks framstå som lurig. Jonas von Essen berättar att man inte riktigt vet var man har henne och att hon mycket väl hade kunnat vara en förrädare. Jonas undrar vad Feime Ileso tror om att Mi skulle kunna vara en förrädare.

– Jag är osäker på henne, jag har ingen jätte-vibe på henne faktiskt, det har jag inte, menar Feime.

Feimes två huvudmisstänkta förrädare är Jonas och Mi. Han menar att många av de andra vill ha ut Mi först, men Feime tror inte att Mi ser honom som ett hot och vill därför få ut Jonas först. 

Mi Ridell i Förrädarna
Foto: TV4 och TV4 Play

"Jag är trogen, jag är trogen"

Mi förklarar att det är självklart att hon är orolig inför kvällens "runda bords-samtal" eftersom hon förväntar sig bli hårt ansad av resterande deltagare. Men det har hon en plan för. 

– Jag har gått in i "jag är trogen, jag är trogen" och sedan har jag ägnat dagen åt att bonda med Olivia och Feime. Jag var så övertygad själv att jag var trogen så det var inte svårt att övertyga dem, menar Mi.

Olivia, Feime och Mi kämpade som ett lag under dagens utmaning och Mi tycker de hade det trevligt ihop. Hon förklarar att hon intalade sig själv som en galning att hon var trogen för att skapa en god stämning. Feime sa dessutom till henne att han inte tror att hon är en förrädare och att det var bra att Mi röstade på Filip.

– Det gjorde ju, tyckte han, att jag var mindre misstänkt. Så fel han har, säger hon.

"Förrädarna" ser du på TV4 och TV4 Play.

NÄSTA ARTIKEL