Marko & Irma får en andra säsong: "Folk har glömt bort vad jag heter"

Markoolio om betydelsen av Marko & Irma: "Folk har glömt bort vad jag heter"

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
29 augusti 2023 kl. 08:48

Efter vinsten på Kristallen är det nu bekräftat att vi får se Marko & Irma säsong 2. "Jag är numera känd som Irmas son, bara", säger Markoolio som menar att folk nu glömt bort hans artistnamn.

Svenska folket sveptes med i den första säsongen av realityserien Marko & Irma i vilken vi får följa Marko "Markoolio" Lehtosalo och hans mamma Irma. Då handlade säsongen om framför allt om deras bygge av ett hus till Irma – och förstås den underbara jargong som de har med varandra. Under gårdagens Kristallen vann serien pris för Årets realityprogram och sedan i maj har det stått klart att vi får se Marko & Irma säsong 2. Duon har flaggat för att de kommer hitta på en massa roliga saker, bland annat en tur till Finland. 

Marko & Irma får en andra säsong: "Folk har glömt bort vad jag heter"
Foto: Gabriel Liljevall / TV4. 

Markoolio om betydelsen av Marko & Irma: "Folk har glömt bort vad jag heter"

I en intervju med Aftonbladet berättar folkkäre Marko Lethosalo hur seriens verkliga stjärna varit mamma Irma som TV-tittarna nu längtar efter att få se mer av. 

– Folk har ju glömt bort att jag heter Markoolio. Jag är numera känd som Irmas son, bara. Men det är kul. Jag kan ta ett steg tillbaka, säger han och fortsätter:

– Mamma är i rampljuset och jag är hennes manager numera. 

Ja, om succéprogrammet fortsätter kommer "Markoolio" kanske med tiden att bli "Marko" för svenska folket. 

Markoolio om betydelsen av Marko & Irma: "Folk har glömt bort vad jag heter"
Foto: TV4.

"Vi har nya idéer"

Utan att avslöja allt för mycket så har duon flera tankar runt vad tittarna kommer att få följa i Marko & Irma säsong 2. Till Aftonbladet flaggar Marko för att de ska till Finland där han föddes och där Irma har vuxit upp. Vidare berättar han att de kommer dra till Norrland för att hitta på "en massa roliga saker".

– Vi vet inte till hundra procent vad vi ska hitta på. Vi har lite idéer. Några konstiga saker ska vi göra, absolut, och några bra saker, sade Marko till Nyhetsmorgon i våras. 

När vi får se den andra säsongen av Marko & Irma är ännu inte känt, men det är sällan som TV4 ändrar sändningsperioden för sina produktioner. Med andra ord kan vi förvänta oss att se nya avsnitt av programmet under början på nästa år.  

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL