Levin Larsson efter vinsten i Farmen 2024: “Detta kommer bli mitt livsprojekt“

Levin Larsson efter vinsten i Farmen 2024: “Detta kommer bli mitt livsprojekt“

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
17 mars 2024 kl. 20:03

Så går det för vinnarens husbygge

Efter flera veckor fyllda med dramatik, spänning och underhållning är det avgjort. Levin Larsson är vinnare av "Farmen" 2024, och för Filmtopp ger han en statusuppdatering om hur det går med husbygget.

Efter många om och men skulle segern av Farmen 2024 att gå till Levin Larsson, som tidigare har varit med i programmet och den här gången startade ute på Torpet. Få av oss kan argumentera emot hans enorma engagemang för gårdslivet, och att han är en värdig vinnare råder det heller inga tvivel om. Efter vinsten mot Cornelia Nordensson i finalen får vi därför önska honom ett stort grattis. 

Levin Larsson efter vinsten i Farmen 2024: “Detta kommer bli mitt livsprojekt“
Foto: TV4.

Levin Larsson om stora projektet efter vinsten i Farmen 2024: “Mitt livsprojekt“

Under finalen sade Levin att prispengarna på en halv miljon kronor skulle gå åt att investera i ett eget gårdsbygge. Eftersom årets Farmen spelades in under sommaren 2023 har det nu gått drygt ett halvår sedan hans medverkan i programmet. Filmtopp tog kontakt med Levin för att se hur det känns att ha vunnit programmet och hur det nu går med de stora planerna i livet. Han berättar då att huset han redan sitter på kommer att gå ut till försäljning: 

– Känslan när jag stod där som vinnare av farmen 2024 var helt obeskrivlig. Glädje och stolthet blandat med en känsla att allt bra var en fantastisk dröm. Med vinstpengarna kommer jag köpa mina föräldrars gård och därmed uppfylla min dröm att få ha en egen liten ”farmen”. Mitt hus kommer ut till försäljning nu i veckan. Det första jag kommer göra när jag flyttat till gården är att sätta in nytt kök och kanske utöka med lite fler djur. 

Levin berättar också lite närmare om huset och hur roligt det känns att få förverkliga drömmen: 

– Det är ett stort hus med lite renoveringsbehov, en stor ladugård, verkstad och lite andra byggnader. Möjligheterna och projekten är oändliga så detta kommer bli mitt livsprojekt och jag är sååå taggad!!!

Filmtopp önskar Levin Larsson ett varmt lycka till inför framtiden. Hela säsongen av "Farmen" 2024 finns att se på TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL