KLART: Då har Masked Singer 2024 premiär på TV4

KLART: Då har Masked Singer 2024 premiär på TV4

  • TV4 Play
Filmtopp
Uppdaterad 01 mars 2024 kl. 17:03 | Publicerad 26 februari 2024 kl. 11:02

Äntligen har vi fått ett premiärdatum för den nya säsongen

Nu har TV4 gått ut med ett premiärdatum för "Masked Singer" 2024 med David Hellenius och hans panel bestående av Pernilla Wahlgren med flera tillbaka.

I den nya säsongen av TV4:s älskade program Masked Singer 2024 får vi följa med när tolv välkända personer gör upp i en av världens mest spektakulära sångtävlingar. Som vi känner till sedan föregående säsonger så kommer deras identitet att hållas hemlig bakom fantasifulla masker. Det blir då upp till expertpanelen att återigen försöka klura ut vilka det är som döljer sig bakom de olika kreationerna.

Medan David Hellenius är programledaren som står på scenen har vi en panel bestående av Felix Herngren, Nour El-Refai, Pernilla Wahlgren och Måns Zelmerlöw som alla kommer tillbaka för den fjärde säsongen av Masked Singer.

KLART: Då har Masked Singer 2024 premiär på TV4
Snart har "Masked Singer" säsong 4 premiär. Foto: TV4.

KLART: Då har Masked Singer 2024 premiär på TV4

Vill du inte vänta längre på att få kasta dig in i den populära gissningsleken? Då kan du snart andas ut. I ett pressmeddelande om påsken på TV4 har kanalen nu avslöjat att den nya säsongen av Masked Singer 2024 kommer att släppas den 22 mars på både TV4 och TV4 Play

Vidare avslöjar TV4 att flera av deras andra tittarfavoriter kommer tillbaka med nya säsonger. Det här är naturligtvis positiva besked i och med att deras sparpaket, som sett till att flera program satts på paus, har retat tittarna över en längre tid.

Filmtopp håller dig uppdaterad med de senaste TV-nyheterna.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL