Jon Olsson om skilsmässan med Janni Delér: ”Supertufft!”

Jon Olsson om skilsmässan med Janni Delér: ”Supertufft!”

  • TV4 Play
Sofie Landgren
27 februari 2024 kl. 18:02

Därför gick de skilda vägar

Det har blivit dags för säsongsavslutningen av "Renées brygga" 2024 på TV4 och dagen till ära tar sig skidåkaren, entreprenören, bilentusiasten och youtubern Jon Olsson ut till bryggan i sitt vrålåk.

Säsongsavslutning i renées brygga 2024
Jon Olsson, Carl-Einar Häckner, Eva Rydberg, Renée Nyberg. Foto: TV4.

Jon Olsson öppnar upp sig om skilsmässan i säsongsavslutningen av "Renées brygga"

Det har blivit dags för det åttonde och sista avsnittet av Renées brygga 2024 i TV4 och på TV4 Play. Det bjuds på ett fantastiskt fint avslut med gäster som entreprenören, skidåkaren och youtubern Jon Olsson, skådespelaren, komikern, sångerskan och hela Sveriges favorit-clown Eva Rydberg, och sist men inte minst illusionisten och komikern Carl-Einar Häckner.

Under säsongens sista avsnitt får Renée Nyberg Jon Olsson att öppna upp sig om den tuffa tiden.

Jo Olsson besöker Renées brygga 2024
Foto: TV4.

Jon Olsson om skilsmässan med Janni Delér: "Supertufft!"

Det var i slutet av sommaren 2022 som influencern Janni Delér, 33, och Jon Olsson, 41, meddelade att de skulle skilja sig efter elva år ihop och fyra år som gifta. Tillsammans har de barnen Leon och Leia och nyheten om att de valt att separera chockade fansen och reaktionerna blev starka, framförallt mot Janni som fick en hel del hat via sociala medier.

I säsongsavslutningen av Renées brygga öppnar Jon upp sig om vad som ledde till skilsmässan.

– Vi reste jättemycket båda två, jobbade med samma sak och kunde åka jorden runt och alltihop. Men sen så kanske vi växte upp lite grann och insåg att, ja men vi är nog kanske lite för olika för att det här ska fungera smidigt. Vi insåg att det är nog bättre att vi är två lyckliga föräldrar som inte är ihop men ändå har en väldigt bra relation, förklarar Jon.

Renée frågar hur tiden runt skilsmässan varit för Jon

– Det är ju klart att det har varit supertufft! Just i och med att ingen av oss vill ju att det ska bli så här. Man ska behöva förklara för barnen att "det här är mammas hem, det här är pappas hem". Det som är tråkigt också är folks reaktioner och de ska liksom hitta på egna "det där har hänt" och ja, det är tråkigt, svarar Jon.

Missa inte säsongsavslutningen av "Renées brygga" 2024 tisdag den 27 februari på TV4.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL