Då sänds Sjung tillsammans mot cancer 2024 – Pernilla Wahlgren gästar

I kväll sänds Sjung tillsammans mot cancer 2024 – Pernilla Wahlgren gästar

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
Uppdaterad 09 januari 2024 kl. 07:01 | Publicerad 08 januari 2024 kl. 14:01

Direktsänds från Cirkus i Stockholm

I kväll, den 8 januari, sänds programmet "Sjung tillsammans mot cancer". Tareq Taylor & Jill Johnson leder det, och bland gästerna finns Pernilla Wahlgren.

Den gripande allsångskvällen som utgör "Sjung tillsammans mot cancer" arrangeras för att stödja Cancerfonden. Tareq Taylor och Jill Johnson kommer att guida oss genom programmet, och det nya inslaget för i år är att både artister, publiken på Cirkus och TV-tittarna gemensamt engagerar sig i kampen mot cancer genom att sjunga. Målet är att samla in medel till cancerforskning och därigenom bidra till banbrytande framsteg som räddar liv.

Det blir en kväll kantad med starka berättelser från drabbade och närstående. För Jill Johnsons del är hon glad över att få hjälpa till och bidra i den mån hon kan: 

– Det är en ära att få leda den här kvällen och det kändes viktigt och självklart för mig att tacka ja, säger hon i ett pressmeddelande.

Tareq Taylor vars familj varit hårt drabbad av cancer, ser även han stor vikt i att stötta initiativet:

– Jag har själv blivit drabbad eftersom min mamma haft cancer och min morfar gick bort i cancer. Det är viktigt för mig att stötta cancerforskningen på alla sätt. Det känns inte nattsvart längre, eftersom det görs så enorma framsteg inom cancerforskningen, säger han.

Både Tareq och Jill kommer att sjunga under programmet, men också gästande artister som Allsång på Skansen-ledaren Pernilla Wahlgren och Eurovision-vinnaren Måns Zelmerlöw.

I kväll sänds Sjung tillsammans mot cancer 2024 – Pernilla Wahlgren gästar
Foto: TV4.

Pernilla Wahlgren bland artisterna som medverkar i Sjung tillsammans mot cancer 2024

Dad Harmony

Erik Grönwall

Hanna Hedlund

Jill Johnson

Lasse Holm

Lucianoz

Miriam Bryant

Måns Zelmerlöw

Nanne Grönvall

Pernilla Wahlgren

Tareq Taylor

Tommy Nilsson

"Sjung tillsammans mot cancer" 2024 direktsänds från Cirkus i Stockholm på TV4 och TV4 Play den 8 januari klockan 20:00-22:00.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL