Här dricker influencern “Kissie“ kiss i rikssänd TV

Här dricker influencern “Kissie“ kiss i rikssänd TV

  • TV4 Play
Karna Mahoney
21 april 2024 kl. 10:04

Fortets restaurang bjuder på nya rätter

Alexandra Nilsson och Victor Crone utsätts för prövande utmaningar på Fort Boyard i veckans avsnitt av "Fångarna på fortet".

I veckans avsnitt av Fångarna på fortet 2024 är det kamp mellan två skådespelare. I det röda laget har skådespelaren Johan Rabaeus med sig influencern Josefine Caarle och artisten Victor Crone. I det blå laget har skådespelaren Dan Ekborg med sig TV- kocken Dante Zia och influencern Alexandra Nilsson, tidigare känd som Kissie. 

Victor Crone och Alexandra Nilsson dricker kourin i Fångarna på fortet 2024. Foto: TV4
Victor Crone och Alexandra Nilsson dricker kourin i Fångarna på fortet 2024. Foto: TV4

Hugger in på okonventionella maträtter

En av utmaningarna i veckans avsnitt är att en av deltagarna från varje lag ska tävla om vem som kan äta upp olika maträtter först. De befinner sig i fortets gamla restaurang där Victor Crone från det röda laget tävlar mot Alexandra Nilsson i det blå laget. Reglerna är att den som är bäst av tre vinner utmaningen. In kommer de första tallrikarna på silverfat och där ligger… tupptestikel! Inte en sekunds tvekan finns det hos deltagarna som båda hivar in den i munnen men den är så hal att Alexandra tappar testikeln i sanden. Men vilken kämpe hon är som plockar upp den och stoppar in i munnen trots det. 

Här dricker influencern “Kissie“ kiss i rikssänd TV
Alexandra Nilsson, även känd som "Kissie". Foto: TV4.

– Och du tar upp den, jag älskar det, tävlingsinstinkten! Hejar Dan Ekborg på Alexandra från sidan. 

Dags för måltid nummer två, som inte faktiskt är en måltid utan en dryck. In kommer vars ett champagneglas fyllt med kourin. Både Victor och Alexandra gapar stort och häller ner allt på en gång, som om de aldrig gjort något annat. Victor var något snabbare och det röda laget koras till vinnare i utmaningen.

– Jag kan fortfarande känna smaken i min hals, asså kopisset är så strävt och det gick fort in men fan vad äckligt, säger Alexandra till produktionen efter utmaningen. 

Det blå laget vinner i Fångarna på fortet 2024. Foto: TV4
Det blå laget vinner. Foto: TV4

Olidligt jämt mellan lagen

Hela avsnittet går det blå och röda laget om varandra med antalet nycklar, ledtrådar och till och med i den avslutande skattkammaren. I skattkammaren är det röda laget som kommer in först med rätt antal nycklar men det blå laget går om dem när det ska samlas in mynt. Det blå laget är otroligt snabba på att komma på lösenordet med hjälp av ledtrådarna och blev då först med att ta sig ut ur skattkammaren med sin skattkista.

– Jag visste det, vi är ju bäst, vi är det blåa laget, olé olé olé olé, sjunger Dan Ekborg nöjt i programmet efter vinsten.  

Fångarna på fortet sänds på lördagar på TV4 och TV4 Play

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL