Göteborgs stolthet Carl-Einar Häckner gästar Renées brygga – ett magiskt avslut

Göteborgs stolthet Carl-Einar Häckner gästar Renées brygga – ett magiskt avslut

  • TV4 Play
Sofie Landgren
27 februari 2024 kl. 07:02

Därför blev Carl-Einar Häckner trollkarl

Det har blivit dags för säsongsavslutningen av "Renées brygga" 2024 på TV4 och dagen till ära har självaste Carl-Einar Häckner tagit sig i land på Renée Nyberg sommarställe i Stockholmsskärgård.

I avsnitt 8 (27/2) gästas Renée av: Carl-Einar Häckner, Eva Rydberg, Jon Olsson
Jon Olsson, Carl-Einar Häckner, Eva Rydberg, Renée Nyberg. Foto: TV4.

En helt magisk säsongsavslutning av "Renées brygga" 2024

Det har blivit dags för det åttonde och sista avsnittet av Renées brygga 2024 i TV4 och på TV4 Play. Det bjuds på ett fantastiskt fint avslut med gäster som entreprenören, skidåkaren och youtubern Jon Olsson, skådespelaren, komikern, sångerskan och hela Sveriges favorit-clown Eva Rydberg, och sist men inte minst Göteborgs stolthet, illusionisten och komiker Carl-Einar Häckner.

Carl-Einar Häckner gästar Renées brygga
Carl-Einar Häckner. Foto: TV4.

Därför blev Carl-Einar Häckner trollkarl

Med en imponerande karriär i ryggen har Carl-Einar Häckner förtrollat hela svenska folket i nästan fyra decennier och något undantag blir det inte i säsongsavslutningen av Renées brygga inte. Det dröjer inte längre än 10 minuter in i avsnittet innan Carl-Einar börjar trolla med ingredienserna till dagens lunch och samtalsämnet om Carl-Einars farmor kommer upp.

– Jag har jättebra relation till båda mina föräldrar, men i början när de hade skiljt sig när jag var 3 så var jag mycket hos farmor i Jönköping. Hon var ju astrolog och spådam, hon spådde folk. Och så fanns ju pappas trollerigrejer som han har haft när han var liten, på vinden, och jag skulle egentligen väntat tills jag var äldre men i smyg så gick vi upp på vinden och plockade ner dem och då packade vi upp den och det var ju så magiskt att det finns inte. Det var ju så mycket fantastiska, glittriga lådor och saker, ock så trollade farmor lite så, förklarar Carl-Einar.

Missa inte säsongsavslutningen av "Renées brygga" 2024 tisdag den 27 februari på TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL