Feime Ileso i Förrädarna: Vi har lokaliserat en förrädare

Feime Ileso i Förrädarna: "Vi har lokaliserat en förrädare"

  • TV4 Play
Moa  Andersson
Uppdaterad 16 september 2023 kl. 13:22 | Publicerad 15 september 2023 kl. 11:00

Filip Kaspersen Lamprecht pekas ut i Förrädarna

Spänningen stiger i "Förrädarna" och det verkar som att de trogna börjar komma någon av förrädarna på spåren. Börjar lögnerna sippra igenom och kanske får en förrädare snart lämna Häringe slott?

SPOILER-VARNING! Artikeln innehåller händelser ur dagens (16 september) avsnitt. Texten avslöjar inga tävlingsresultat.

Förrädarna härjar fritt och de trogna inser att de måste börja samarbeta på allvar för att avslöja dem. I förra veckans avsnitt av realitymysteriet Förrädarna fick Dominika Peczynski lämna Häringe slott. Filip Kaspersen Lamprecht, förrädare, kände sig hotad eftersom Dominika på ett skämtsamt sätt sagt att "han är snygg och därför är förrädare". Hon var honom helt enkelt på spåren.

– Det här valet skrämmer skiten ur mig, men jag får bara hoppas att detta är det bästa valet vi kunnat gjort, säger Filip.

Filip Kaspersen Lamprecht i Förrädarna
Filip Kaspersen Lamprecht. Foto: TV4 och TV4 Play

De trogna har lokaliserat en förrädare

Feime Ileso säger att de behöver få ut en förrädare och han anser att de har lokaliserat en av dem, Filip. Ett argument är hur den misstänkte reagerade på Dominikas misstankar. 

– Filip valde att inte svara på Dominikas anklagelser och efter det så mördas hon. Jag tycker att det är väldigt anmärkningsvärt, berättar Feime för tittarna.

En annan anledning till varför Filip pekas ut är därför att han är väldigt nära Johanna Nordström, i den gruppen var också Maxida Märak och Jonas Hallberg tidigare. Nu är det bara Filip och Johanna kvar i gruppen och Feime tror inte att Johanna är en förrädare.

Katia Mosally och Filip Kaspersen Lamprecht i Förrädarna
Katia Mosally och Filip Kaspersen Lamprecht. Foto: TV4 och TV4 Play

"Verkar ha klarat mig"

Filip menar att deras spel som förrädare hittills har gått bra, men deras senaste val att skicka hem Dominika inte har gett de effekterna som han trodde att det skulle få.

– Jag trodde att jag skulle behöva försvara mig mer i dag, men det verkar jag ha klarat mig ifrån, berättar Filip. 

Katia Mosally, som också är förrädare, påstår att fördelen är att alla andra är otroligt förvirrade. Som förrädare måste de arbeta ihop och behålla en dynamik, men de har haft problematiska situationer med Mi Ridell. De försöker försvara varandra, men inte på ett sätt som verkar misstänksamt.

– Då är ni två som sitter i kläm, säger Filip.

Det har bildats en pakt som säger att den som inte röstar på Filip i dagens rådslag är en förrädare. Janne Josefsson tar saken i egna händer och pratar med Filip om vad som har skett eftersom han inte tycker att det är ett bra val. Filip sitter kanske inte så säkert som han från början har trott. 

Du följer "Förrädarna" på TV4 och TV4 Play. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL