Eva Rydberg TikTok-trendade med Rena rama ding dong: ”Förfärligt”

Eva Rydberg TikTok-trendade med Rena rama ding dong: ”Förfärligt”

  • TV4 Play
Sofie Landgren
Uppdaterad kl. 13:02 | Publicerad 27 februari 2024 kl. 10:02

Har svårt med uppmärksamhet

Det har blivit dags för säsongsavslutningen av "Renées brygga" 2024 på TV4 och dagen till ära har självaste Eva Rydberg tagit sig i land på Renée Nyberg sommarställe i Stockholmsskärgård.

I avsnitt 8 (27/2) gästas Renée av: Carl-Einar Häckner, Eva Rydberg, Jon Olsson
Jon Olsson, Carl-Einar Häckner, Eva Rydberg, Renée Nyberg. Foto: TV4.

Säsongsavslutning i "Renées brygga" 2024

Det har blivit dags för det åttonde och sista avsnittet av Renées brygga 2024 i TV4 och på TV4 Play. Det bjuds på ett fantastiskt fint avslut med gäster som entreprenören, skidåkaren och youtubern Jon Olsson, skådespelaren, komikern, sångerskan och hela Sveriges favorit-clown Eva Rydberg, och sist men inte minst Göteborgs stolthet, illusionisten och komiker Carl-Einar Häckner.

Under säsongens sista avsnitt konstaterar Renée Nyberg att Eva Rydberg nu som 80-åring fått en hel drös med nya fans.

Eva Rydberg i Renées brygga 2024
Eva Rydberg. Foto: TV4.

Eva Rydberg TikTok-trendade med Rena rama ding dong: "Förfärligt"

"Rena rama ding dong" är en låt som framfördes av Eva Rydberg tillsammans med Ewa Roos i Melodifestivalen 2021. Låten tog sig hela vägen till andra chansen innan de åkte ur tävlingen. Men, trots att Eva och Ewa inte lyckades ta sig till final så blev låten en succé runt om i hela landet, den blev så pass stor att den gick viral på TikTok.

Renée ställer frågan om hur det kändes för Eva att få helt nya fans som 80-åring tack vare "Rena rama ding dong" och TikTok.

– Ja de små ja, nej men de har ju kommit fram utanför dörren och vill titta på mig och sådär, många som ska fotograferas tillsammans. Men det är ju det man ska göra nu, gud jag vet inte hur många selfies jag gjorde i somras, men det är kul, svarar Eva.

Klädde ut sig för att gå till mataffären

Renée reagerar på att Eva säger att hon tycker att det är kul när folk kommer fram och vill ta bild med henne för vanligtvis är hon känd för att inte tycka om uppmärksamhet.

– Nej, nej, nej, jag tycker bara det är kul att vara på scenen, men allt annat är liksom förfärligt. I början av karriären fick jag faktiskt ta glasögon och peruk så ingen skulle känna igen mig. Jag vågade knappt gå och handla, förklarar Eva.

Missa inte säsongsavslutningen av "Renées brygga" 2024 tisdag den 27 februari på TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL