Dragomir Mrsic leder mordmysteriespel – då har serien Förrädarna premiär

Deltagarna i Förrädarna säsong 2 läckta – här är listan med namnen

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
07 maj 2024 kl. 08:05

Senare i år är det dags för "Förrädarna" 2024 med Dragomir Mrsic. Redan nu har deltagarna läckt ut, och det är en gedigen lista med flera stora namn.

Förra året fick vi se TV4 presentera ett nytt format för sina tittare, Förrädarna, som är en mysteriedriven lek där ett gäng svenska kändisar transporteras ut till en skärgård. Där ska de, under ledning av skådespelaren Dragomir Mrsic, försöka lista ut vilka tre av dem som är just förrädare. Det må vara en gissningslek på pappret, men under den första säsongen fick vi genast se saker och ting tas på fullt allvar när de medverkande försökte nå fram till sina svar.

I den första säsongen fick vi se namn som Jonas von Essen, Hasse Aro, Johanna Nordström, Filip Lamprecht, Lucas Simonsson och Katia Mosally.

Deltagarna i Förrädarna säsong 2 läckta – här är listan med namnen
Från första säsongen av "Förrädarna". Foto: TV4.

Deltagarna i Förrädarna säsong 2 läckta

Efter fjolårets debutsäsong är tittarna spända på att få se Förrädarna komma tillbaka med sin andra säsong på TV4. Nu har namnen på deltagarna läckt ut, rapporterar Nyheter24 via det kända Instagram-kontot Exonphspoiler, som framför allt är känt för att spoila saker om programmen Paradise Hotel och Ex on the Beach.

Inte minst verkar det som att vi får se skräckfilmproducenten Joakim Lundell och JLC-profilen Carl Demán i säsongen. Att humorgruppen skickar en ny medlem kan kännas förvånande då medlemmen Lucas Simonsson hade en traumatisk upplevelse där.

TV4 har inte själva gått ut med något namn eller bekräftat några uppgifter, så förutsatt att de stämmer kan vi förvänta oss att se följande personer delta i programmets andra upplaga: 

  • Joakim Lundell (Youtuber, skräckfilmsskapare och TV-producent)
  • Flip Dikmen (Youtuber och jurist)
  • Carl Demán (Youtuber)
  • Bosse Andersson (Sportchef, Djurgården)
  • Marie Serneholt (tidigare A-Teens-stjärna)
  • Emilia Hult (e-sportare)
  • Thomas Bodström (Sveriges förre justitieminister)

Dessa sju namn utgör inte riktigt alla deltagare, men en god andel av den fullständiga gruppen. Är det någon särskild av dem som du ser fram emot att följa i programmet?

"Förrädarna" säsong 2 förväntas ha premiär på TV4 och TV4 Play under tidig höst.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL