Därför tyckte Ellen Bergström det var jobbigt att delta i Renées brygga 2024

Därför tyckte Ellen Bergström det var jobbigt att delta i Renées brygga 2024

  • TV4 Play
Sofie Landgren
20 februari 2024 kl. 20:02

"Jag har skämts så mycket"

En av veckans gäster i "Renées brygga" 2024 är influencern och skådespelaren Ellen Bergström. Under avsnittet berättar hon om boksläppet som aldrig blev av och varför hon tvekat till att medverka i programmet.

Ellen Bergstrom gästar Renées Brygga 2024
Ellen Bergström. Foto: TV4.

"Det var jättejobbigt att komma hit i dag"

Under veckans avsnitt av Renées brygga gästar inga mindre än komikern Mårten Andersson, skådespelaren Dan Ekborg och influencern och skådespelaren Ellen Bergström. Under en gemensam lunch påstår programledare Renée Nyberg att Ellen har skrivit en bok om hennes alkoholberoende, ett påstående som visar sig vara felaktigt. 

– Nej, jag skrev aldrig en bok, för jag började tro att jag kunde dricka. Så, då ringde jag och sa att nej, men det blir ingen bok för att nu har jag varit nykter i 5 år och nu tror jag att jag klarar det här liksom. För jag har druckit ett glas och jag kände inte att jag ville dricka mer. Och sen gick det en tid, och ju längre tiden gick ju mer kände jag hur jag ökade mängden, från ett glas till två glas. Alltså, jag hade bestämt att jag ska dricka så mycket och jag höll inte det. Så då bestämde jag bara att: nog. Och det var i går, förklarar Ellen.

"Jag har ingen kontroll"

Nyheten om att det var så sent som dagen innan inspelning Ellen kommit fram till att hon inte kan hantera alkohol igen chockar de andra deltagarna som försöker stötta genom att lyssna och visa empati.

– Det var jättejobbigt att komma hit i dag. Jag har skämts så mycket över det, också det här med boken. Jag hade lovat att jag skulle ge ut en bok och jag får hemskickat en hel broschyr där det står och mitt ansikte, och mitt bokomslag och allting. Jag kände inom mig att nej, men jag är inte klar, för jag tror att jag kan dricka typ. Hela tiden så var det något inom mig som att jag behövde typ få testa en gång till, för jag ville vara säker. Och så gjorde jag det och nej, jag kan inte. Jag har ingen kontroll. Det går inte, och jag mår inte bra av det, fortsätter Ellen.

Missa inte hela Ellens historia i "Renées brygga" 2024 på tisdag i TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL