Cornelia Nordensson förlorar i Farmen-finalen – ”Inte så skamligt det heller”

Cornelia Nordensson förlorar i Farmen-finalen – ”Inte så skamligt det heller”

  • TV4 Play
17 mars 2024 kl. 20:03

Cornelia faller på målsnöret för andra gången

Tyvärr räckte det inte hela vägen för Cornelia Nordensson i årets säsong av "Farmen". För andra gången fick hon nöja sig med att komma tvåa i finalen, men trots detta är hon ganska nöjd med sin insats.

Cornelia Nordensson har tidigare varit med i Farmen två gånger – 2014 och 2015. År 2014 förlorade hon finalen. Därför var hon tillbaka i år för att ta en ordentlig revansch och ännu en gång lyckades hon kriga sig hela vägen fram till finalen, där det hela ska avgöras.

Prispengarna på en halv miljon kronor är däremot inte är hennes största drivkraft, det är hon tydlig med – istället motiveras hon av "personliga anledningar" och av chansen att kunna plocka hem titeln som vinnare av Farmen 2024. 

Cornelia Nordensson i finalen av Farmen 2024. Foto: TV4

Föll på målsnöret – en andra gång

Om jag tar hem vinstsumman så är det ett körsbär på toppen, men jag är inte här för pengarna, säger hon strax innan avgörandet.

Dessvärre räckte inte Cornelias insats riktigt hela vägen den här gången heller, utan hon fick nöja sig med en andraplats när Levin Larsson knep förstaplatsen efter en stenhård finalkamp. Finalen var otroligt jämn in i det sista, men Levin var lite snabbare på att bygga upp sin vattenränna och fylla sin vas vilket gjorde honom till vinnaren av årets säsong. 

Cornelia Nordensson kramar Levin Larsson efter finalen i Farmen 2024. Foto: TV4

Trots nederlaget verkar hon mest vara glad för Levins skull, men självklart är hon inte helt obrydd över sin förlust. Hon hade aldrig orkat kämpa sig fram till finalen om hon inte var ute efter vinsten, förklarar hon. 

– Jag får nog nöja mig med att vara bäst på att komma tvåa, det är faktiskt inte så skamligt det heller. Det hade ju varit skönt att få vinna, jag skulle ljuga om jag sa något annat, men jag vill också säga att Levin är så otroligt värd den här vinsten, säger Cornelia Nordensson.

Efter att finalen är avgjord kastar sig Levin Larsson i armarna på Cornelia för en riktig bamsekram, som ganska vackert knyter ihop säsongsavslutningen av Farmen 2024.

Hela finalavsnittet för Farmen 2024 kan du se på TV4 eller TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL