Brösten räddade Cornelia Nordensson – klar för final i Farmen

Brösten räddade Cornelia Nordensson – klar för final i Farmen

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
Uppdaterad 14 mars 2024 kl. 19:03 | Publicerad 11 mars 2024 kl. 20:03

Cornelia Gyllborg och Maxine Lindin ute ur Farmen 2024

Cornelia Nordensson slog Maxine Lindin och Cornelia Gyllborg i en kamp på Tinget. Tricket var att använda brösten för att avgöra vikten på en bit påle.

I måndagens avsnitt av Farmen 2024 får vi se när de tre torparna Cornelia Nordensson, Maxine Lindin och Cornelia Gyllborg gör upp om den sista finalplatsen för säsongen. Utmaningen är då att såga av en bit av en påle som ska väga 510 gram. En svår uppgift då de endast får ha tio grams marginal. Efter en intensiv kamp är det Cornelia Nordensson som får jubla – detta efter att hon tänkt utanför boxen. 

Brösten räddade Cornelia Nordensson – klar för final i Farmen
Cornelia Nordensson. Foto: TV4.

Cornelia Nordensson använde brösten för att gå vidare i Farmen

Kampen var lika stressig som svår för deltagarna som alla hade svårt att såga av biten med den rätta vikten. Cornelia Nordensson hade dessutom extra uppförsbacke eftersom hon fick börja senare än de andra som hade amuletter. 

Allt eftersom kommer Cornelia på idén att väga brösten med ena handen samtidigt som hon väger pålen med den andra. I och med att hon vet vad hennes bröst väger så kan hon använda den som referenspunkt. Mycket riktigt lyckas hon också att ge programledaren Anna Brolin en bit av en påle som väger innanför ramarna av vad hon önskat. Till hennes stora glädje vinner Cornelia Nordensson kampen och skickar ut Maxine Lindin och Cornelia Gyllborg ur Farmen 2024.

– Nu jävlar ska ni få åka grabbar! Nu kör vi, utbrister Cornelia efter vinsten. 

Cornelia kommer nu att som ensam kvinna ställas emot Per Renström, Levin Larsson, Tim Mäklin och Fredrik Trygg Kummetz i finalveckan. En fajt hon känner sig övertygad om att hon kan ta:

– Jag kollar upp på läktaren och bara ”en sektmedlem, två paktmedlemmar, en Levin på övertid… nu jävlar blir det åka av. Passa er grabbar, för here comes the party. Nu jävlar ska jag in och nu kommer jag köra.

Stort grattis, säger vi till Cornelia som tagit sig vidare till finalen. Du följer ”Farmen” 2024 på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL