BIANCA gäster 2022 – hela listan

Bianca Ingrosso om att göra bort sig i TV: ”Vågar vara i mitt misslyckande”

  • TV4 Play
Filmtopp
01 oktober 2023 kl. 12:10

Diskuterar sin utvecking i Nyhetsmorgon

När Bianca Ingrosso gästar dagens "Nyhetsmorgon" i TV4 berättar hon om hur hon utvecklats i sin programledarroll i "BIANCA" på discovery+ och Kanal 5, och berättar att hon nu vågar göra bort sig mer än förut.

Hur har Bianca Ingrosso utvecklats som programledare sedan hon gjorde entré med egna programmet BIANCA hösten 2022? När hon gästar Nyhetsmorgon TV4 får hon mycket beröm av Jenny Alversjö för att ha ett innovativt sätt i hur hon sköter rollen. Hon försöker även själv bena ut hur hon utvecklats, och menar att hon nu känner sig tryggare med uppgiften än vad hon någonsin gjort.

De gästar första avsnittet av BIANCA säsong 3 – fotbollsstjärnan på plats
Foto: discovery+ / Kanal 5.

Bianca Ingrosso om att göra bort sig i TV: ”Vågar vara i mitt misslyckande”

Nyhetsmorgon berättar Bianca om hur hon utvecklats sedan den första säsongen av hennes populära talk show.

– Jag har blivit mycket tryggare. Första säsongen hade jag väldigt mycket prestationsångest och var väldigt nervös. Jag tror det märktes, säger hon och fortsätter:

– Jag var lite ängslig och ville vara alla till lags. Nu kan jag vara mer bekväm och bara vara med min gäst, och få fram deras historia. Jag kan vara lite trygg i att sitta på min stol och lita på att dit samtalet hamnar är bra nog. Det är bara underhållning. Jag säger det varje gång innan jag går in på scenen, att jag bara ska leka. 

I dag, när den tredje säsongen av programmet ska gå av stapeln känner hon sig trygg med att en kväll i studion kan utspela sig lite hur som helst. 

– Ibland var det svårast för mig att lita på alla andra som var där som en hjälpande hand. Nu kan jag nog våga säga att "Oj, jag tabbade mig", eller "shit, jag vet inte vad jag ska ställa för nästa fråga". Nu vågar jag vara mer i mitt misslyckande och låta det vara en del av underhållningen. Jag tror att det är en liten del av charmen med programmet. Man vet aldrig vad som ska hända, om något går fel, om det blir skratt eller tårar. Nu är jag inte rädd eller så, säger Bianca i Nyhetsmorgon

– Jag älskar alla talk shows och inspireras av att göra en mix av allting, och kanske inte alltid följa den traditionella stigen. Jag gillar det genuina samspelet som olika människor kan ha. Det är ganska många gäster samtidigt i mitt program.

"BIANCA" säsong 3 har premiär på discovery+ i kväll klockan 21:00 på Kanal 5 och discovery+.

NÄSTA ARTIKEL